Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ķengaragā tiks atklāta jauna vasaras kultūrtelpa Strops

Ceturtdien, 1. jūnijā, Rīgā tiks atklāta jauna vasaras kultūrtelpa Strops – Ķengaragā, Latgales priekšpilsētas Mūzikas un mākslas skolas pagalmā (Prūšu ielā 13b), kurā katru ceturtdienu plkst. 19.00 visas vasaras garumā līdz 31. augustam uzstāsies dažādi Latvijas mūziķi, informēja Rīgas kultūras un tautas mākslas centra Mazā ģilde projektu vadītāja Elīna Čipāne.

Vasaras programmu atklās fenomenālais roka duets Čipsis un Dullais ar laisku atmosfēru, koncertā atskaņojot klausītājiem iemīļotas romantiskās un humora pilnās dziesmas, kuru skanīgajiem ritmiem dziedāt līdzi varēs ikviens.

8. jūnijā plkst. 19.00 pasākumu programmu turpinās mūziķis Goran Gora, izpildot oriģināldziesmas ar Knuta Skujenieka, Imanta Ziedoņa dzeju un paša mūziķa rakstītajiem tekstiem. Šī muzikālā satikšanās būs kā saruna ar klātesošajiem, kas uzlādē un tajā pašā laikā nomierina.

15. jūnijā plkst. 19.00 viesosies mūzikas autors un tautā iemīļotais dziesminieks Kārlis Kazāks ar akustisku vasaras koncertu. Mūziķis koncertā izpildīs savas oriģināldziesmas.

22. jūnijā plkst. 19.00 notiks Ielīgošanas svētki ar jauniešu folkloras kopu Banga. Ikviens būs gaidīts pievienoties Jāņu dienu priekšvakarā uz tradicionālajām Līgo rotaļām un sadziedāšanos! Klausītāji varēs kļūt par daļu no tradīcijas, dziedot un laižot uz riņķi nebeidzamu Līgo, līgo, vienojoties burdondaudzbalsības toņos, kā arī izkustinot kājas kādā rotaļā.

29. jūnijā plkst. 19.00 klausītājus priecēs Kristīne Pāže un Didzis Bardo – akustiskās mūzikas duets, kurš izveidojies tuvas draudzības un daudzu kopīgu, mūzikā pavadītu vakaru rezultātā. Koncerta programmā tiks izdziedātas dziesmas divatā, par būšanu divatā. Par kopīgu iešanu pa dzīvi, gan esot prieka kalnos, gan sarežģījumu ielejās.

Ieeja pasākumos bez maksas.

Ar visu vasaras kultūrtelpas Strops programmu var iepazīties Stropu Facebook lapā facebook.com/kulturtelpasstropi un www.mazagilde.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin 15 gadu jubileju

Aprīlī muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin piecpadsmit gadu jubileju. Tā darbības laikā izveidots plašs un daudzveidīgs krājums, pulcēts liels apmeklētāju skaits un veidotas neskaitāmas i...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja