Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Britu eksperte vadīs darbnīcu par veiksmīga sociāla biznesa radīšanu kultūras nozarē

Otrdien, 4. decembrī, plkst.17.30 Eduarda Smiļģa muzejā sadarbībā ar Britu padomi Latvijā norisināsies darbnīca Kā vadīt veiksmīgu sociālo uzņēmumu kultūras nozarē?, ko vadīs sociālās uzņēmējdarbības eksperte no Lielbritānijas Sjūzena Aktemela (Susan Aktemel).

Sjūzena Aktemela ir ieguvusi vērā ņemamu pieredzi gan biznesa un nekustamā īpašuma jomā, gan mākslas un kultūras sfērā, kā arī saņēmusi vairākus apbalvojumus, piemēram, Skotijas Sociālās uzņēmējdarbības gada līderes titulu, Ernst and Young Gada uzņēmēja balvu (2011) un Social Leader of the Year titulu 2012. gada Women’s Social Leadership Awards. Šobrīd eksperte vada sociālo uzņēmumu Homes for Good Ltd, kā arī ir nodibinājuma Glasgow Social Enterprise Network valdes priekšsēdētāja. Vairāk par Sjūzenu Aktemelu: http://www.linkedin.com/in/susanaktemel.

Savā darbnīcā Sjūzena Aktemela aplūkos metodes, kā mākslas aktivitātes pārvēst sociālā biznesā, kā arī pievērsīs uzmanību tām raksturiezīmēm, ko iemieso sociāls uzņēmums ar mākslas ievirzi. Eksperte stāstīs par to, kā savās aktivitātēs iesaistīt vietējos iedzīvotājus, un kā mērīt savu darbību sociālo ietekmi uz apkārtējo vidi.

Pirms lekcijas britu eksperte piedalīsies 14 "ātros randiņos" jeb speed-dating sessions ar tiem jaunajiem un topošajiem uzņēmējiem, ka vēlas pārrunāt savu sociālā uzņēmuma ideju ar pieredzējušu profesionāli. Sesijas norises ilgums ir līdz desmit minūtēm, kuru laikā idejas autoram ir jāprezentē sava ideja un jāuzdod sev interesējošie jautājumi vai jāizklāsta problēma, kas saistīta ar sociālas uzņēmējdarbības tēmu. Sesiju laikā izpaustā informācija ir konfidenciāla.

Dalība – bez maksas, iepriekš piesakoties mājas lapā www.brigade.lv. Programmu Brigāde organizē Laikmetīgās mākslas centrs sadarbībā ar Sorosa fondu – Latvija. Darbnīcai iespējams pieteikties: http://ej.uz/Susan_Aktemel.

Plašāku informāciju par programmu Brigāde, konkursa nosacījumiem, pieteikšanās norisi un pasākumiem, iespējams iegūt projekta mājas lapā www.brigade.lv, kā arī Twitter @brigade_lv un Facebook http://www.facebook.com/programmabrigade.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja