Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 8. septembris
Ilga

Video: Duets Mantra VIII laiž klajā singlu Nakts orķestris

Pirms neilga laika jaunais duets Mantra VIII, kurā apvienojušās divas jaunas mūziķes – Madara Martinkena un Liene Leitāne, un kas sevi pirmoreiz publiski pieteica šā gada pavasarī – laidis klajā savu otro singlu Nakts orķestris, kam tapis arī videoklips

Dziesmu Nakts orķestris iedvesmojušas pārmaiņas, kuras piedzīvotas, katrai no dziesmas autorēm kļūstot par neatkarīgu, spēcīgu sievieti, tā zaudējot savas iepriekš izsapņotās ilūzijas par attiecībām, kuras visbiežāk paliek tikai uz kinoekrāniem.

"Mēs ikviens nonākam pie sava paterna jeb dzīves modeļa – kā un ko vēlamies savā dzīves ceļā būvēt. Cilvēki vienkārši varētu būt atklāti cits pret citu. Ticiet mums – tad pasaule būtu daudz laimīgāka..." saka abas mākslinieces un par jauno dziesmu vēl piebilst: "Mēs esam tikai svešinieki, kuri vēlas mīlēt un būt mīlēti..."

Jaunībā dzīve šķiet kā viena liela ballīte, kurai neseko rītdiena. Tas ir laiks, kurā dzīvot vien mirklim, ņemot visu, ko tas sniedz, lai radītu atmiņas, kuras pārskatīt nu jau pēc vairākiem gadiem. No pirmās mīlestības līdz pirmajai salauztajai sirdij, kas vēlāk pāraug traumā un turpmākā neticībā īstai mīlestībai. Tā ir 21. gadsimta mīlestības ilūzija, kas spējīga atstāt ievērojamas rētas.

Dziesma Nakts orķestris ir pieejama gan Latvijas radiostacijās, gan populārākajās straumēšanas platformās: Spotify, Deezer, Apple music, Youtube u.c.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja