Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Uldis Marhilevičs aicina uz jubilejas koncertiem

Komponists Uldis Marhilevičs maijā nosvinēja 65 gadu jubileju, un 30. jūlijā plkst. 19.00 Ropažu muižas parkā, 11. augustā plkst. 19.00 Jelgavā, brīvdabas koncertzālē Mītava Pasta salā un 26. augustā plkst. 19.00 Rojas brīvdabas estrādē aicina uz koncertu Marhils un draugi.

Koncertos piedalīsies dziedātāji Aija Andrejeva un Ivo Fomins, virtuozais vijolnieks Dzintars Beitāns un, protams, arī šā gada jubilārs – komponists un daudzu skaistu dziesmu autors Uldis Marhilevičs, bet par pavadījumu parūpēsies instrumentālā grupa. 

"Vienkārši nāciet klausīties, jo koncertos skanēs visplašākais repertuārs – dziesmas no dažādiem laikiem: sākot no Lūguma, kuru kādreiz dziedāja Mirdza Zīvere; Tikai tā un citas dziesmas no Liepājas brāļu repertuāra, Mēs varam līdzās būt; fragmenti no dziesmu spēles Tobāgo; manas veidotās Raimonda Paula dziesmu aranžijas; protams, arī dziesmas no grupas Remix, Aijas Andrejeva un Ivo Fomina repertuāra," saka Uldis, piebilstot: "Šis ir tāds laiks, kad jāsvin katra dzimšanas diena, jo nezinām, kas būs rīt. Es Jūs ļoti gaidīšu koncertos!"

"Mana vasara ir izdevusies, ja varu uzstāties kopā ar Uldi, un mēs ar viņu kopā koncertējam jau septiņus gadus. Vienmēr esmu priecīga par šādu iespēju, turklāt šovasar būs trīs koncerti, tāpēc vasara būs izdevusies! Turklāt šajos koncertos būsim lieliska kompānija," gandarījumu pauž dziedātāja Aija Andrejeva, piebilstot: "Man Ulda dziesmas ir ļoti mīļas, un vienmēr tās izpildu ar lielu baudu un prieku. Šajos koncertos dziedāšu gan solo, gan, iespējams, kādu duetu kopā ar Ivo Fominu. Ceru arī nodziedāt Marhila dziesmu Vēl, kuru savulaik dziedāja Mirdza Zīvere un kura nu ir mana mīļākā Ulda komponētā dziesma. Nu jau man ir radusies sajūta, ka tā ir mana dziesma, jo arī neviens pašas koncerts man nav iedomājams bez šīs dziesmas. Tas koncertos allaž ir absolūts "sprādziens", un ja vēl varēšu to dziedāt kopā ar pašu Uldi… Tajā visā ir kaut kāda maģija!"

Biļetes uz koncertiem var iegādāties Biļešu paradīzes tīklā.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līdzināties, mierā!

Kur viņi paliek? Lauzu galvu katru reizi, kad dzirdu uztrauktas balsis, kas atkārto vēl un vēlreiz: trūkst cilvēku

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja