Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Punktu pagaidām neliks

Igo jubilejas turneja turpinās ar akustisko koncertu Dailes teātrī

Pērnā gada rudenī dziedātājs Igo svinēja apaļu jubileju — uz skatuves pavadītos trīsdesmit gadus. Tam par godu tika organizēta vērienīga jubilejas koncertturneja — ar piecpadsmit pilnībā izpārdotiem koncertiem dažādās Latvijas pilsētās un grandiozu tūres noslēguma koncertu Arēnā Rīga. Taču ar to nekas nebeidzās, jo šodien, 1.jūnijā, plkst.19 Dailes teātrī turneja turpinās — Igo sniegs akustisko koncertu.

Viņaprāt, 1.jūnijs šādam pasākumam esot ļoti piemērots datums, jo iezīmē vasaras sākumu vairāk nekā jebkurš cits, turklāt vienlaikus gribējies atzīmēt ziemas un pavasara tūres noslēgumu. Uz iebildumu, ka šajā datumā tiek svinēta arī Starptautiskā bērnu aizsardzības diena, dziedātājs atsmej, ka būtībā jau mūziķi arī esot bērni. "Sajūtas ir patiešām pozitīvas, un, manuprāt, visi tūres koncerti izdevās lieliski! Tiesa, viss turpinās, jo vasarā koncertēsim dažādu pilsētu svētkos. Tomēr mums gribējās pielikt tādu kā semikolu vai komatu, sarīkojot šo koncertu." Mūziķis gan uzsver, ka to nevajadzētu dēvēt par atskaites koncertu: "Mums nevienam nav jāatskaitās! Koncertējam tāpēc, ka esam mūziķi, tas ir mūsu darbs, turklāt mums patīk sagādāt prieku klausītājiem! Ceru, ka to sajutīs arī klausītāji."

Dailes teātris izvēlēts tāpēc, ka šī telpa esot ļoti korekta, labskanīga un ļoti piemērota akustiskajam koncertam. Igo skaidro, ka šī vakara koncerts nebūs parastais "stāvkoncerts", bet drīzāk "tāds rimts kamervariants".

Aranžējumus koncertā dzirdamajiem skaņdarbiem speciāli veidojis vijolnieks Dzintars Beitāns un taustiņinstrumentālists Juris Kristons. "Pateicoties viņiem, daži jau zināmie skaņdarbi būs gluži kā no jauna piedzimuši," stāsta dziedātājs, uzsverot, ka šī vakara koncertā skanēs arī jaunas dziesmas. Par to, lai viss skanētu, kā nākas, rūpēsies Dz.Beitāna vadītais stīgu kvartets, bundzinieks Vilnis Krieviņš, ģitārists Aivars Hermanis un, protams, arī tie mūziķi, ar kuriem kopā Igo uzstājās savos jubilejas koncertos — ģitāristi Mārtiņš Burkevics un Egons Kronbergs. Igo talkā nāks arī divas dziedātājas — Zane Biķe un Ieva Kerēvica — kuras dziedās back vokālu un kopā ar Igo izpildīs vairākus duetus.

Mūziķis zina teikt, ka biļetes uz koncertu vēl esot nopērkamas. "Es labi saprotu, kāda cilvēkiem ir finansiālā situācija. Tomēr man šķiet, ka šis koncerts būtu laba iespēja vismaz uz pāris stundām mazliet atslēgties no realitātes," uzskata mūziķis, piebilstot — ja neesat izdomājuši, ko šovakar iesākt, atnāciet līdz Dailes teātrim.

***

Koncerts

Dziedātāja Igo akustiskais koncerts.


Dailes teātris, 1.VI plkst.19. Biļetes par Ls 5—20 Biļešu paradīzes kasēs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja