Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Laiks kronēt pašai sevi! Samanta Tīna Eirovīzijā aicinās nebaidīties no savas unikalitātes

Dziedātāja Samanta Tīna ir publiskojusi kompozīciju The Moon Is Rising, ar kuru maijā pārstāvēs Latviju 65. Eirovīzijas dziesmu konkursā

Dziesmas pirmatskaņojums notika piektdien, 12. martā, LTV raidījuma Kā uzvarēt Eirovīzijā? Samantas Tīnas ceļš uz Roterdamu noslēguma sērijā. The Moon Is Rising ir stāsts par sievietes spēku un aicinājums ikvienai pašai apzināties savu vērtību un skaistumu, nepakļaujoties sabiedrībā valdošiem standartiem un stereotipiem.

Skaņdarba autori ir Aminata, SKVR (Oskars Uhaņs) un Samanta Tīna. Dziesmas videoklipa režisore ir pati izpildītāja. Klips tapis sadarbībā ar studiju Ai Production (operators – Ritvars Bluka, stils – Samanta Tīna un Anatolijs Ksenofontovs, padomdevējs – Kašers, horeogrāfija – Linda Šeļakova-Paulauska un Baiba Klints).

"Šī dziesma ir par spēcīgām un apbrīnojamām sievietēm – par mums visām! Vēlos, lai mēs neslēpjamies un nebaidāmies no savas unikalitātes un atšķirīguma. Dziesma aicina ikvienu sievieti ar pašas rokām sevi kronēt jeb pieņemt sevi un būt par savas dzīves noteicēju. Pieņemam un mīlam sevi, esam lepni par to, ko Dievs mums ir devis un kādus mūs radījis, bet ikvienu atšķirību uztveram kā bagātību, jo es esmu par vienlīdzību!" dziesmas vēstījumu raksturo dziedātāja.

Šogad Eirovīziju uzņems Nīderlandes pilsēta Roterdama. Konkursā piedalīsies 41 valsts. Pusfināls notiks 18. un 20. maijā, fināls, kurā skanēs 26 dziesmas, – 22. maijā. Samanta Tīna uzstāsies otrajā pusfinālā 20. maijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja