Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Izziņo Positivus festivāla datumus

Gaidāmajā vasarā Positivus festivāls notiks 19. un 20. jūlijā Rīgā, Lucavsalā, informēja festivāla rīkotāji.

Tikai 3 dienas, sākot no 5. decembra, pirmās festivāla biļetes būs pieejamas par zemāko Early Bird biļešu cenu www.positivusfestival.com un Biļešu servisa tīklā.

Pēc publikas pieprasījuma nākamvasar festivālā atgriezīsies arī telšu pilsētiņa, kurai gan būs ļoti ierobežota ietilpība un tā nepārsniegs 10% no kopējās festivālu apmeklētāju kapacitātes. Jau tuvākajās nedēļās tiks izziņots festivāla pirmais galvenais mākslinieks.

"Positivus nepārprotami ir nostiprinājis savu vadošā Baltijas reģiona festivāla statusu, kurš īpaši pēdējos gados piedāvā ļoti spilgtu aktuālās populārās mūzikas programmu. Neviens cits vasaras festivāls Baltijā, tieši mūzikas zvaigžņu ziņā, nav tuvu salīdzināms ar Positivus. To apliecina arī tas, ka 2023. gadā nepilna trešdaļa apmeklētāju bija no kaimiņu valstīm. Manuprāt, lielākajiem festivālam ir svarīgi reprezentēt šodienas populārāko mūziku un demonstrēt arī spilgtākās nākotnes tendences. Arī bez mūzikas Positivus festivāla teritorija ir piepildīta ar dažādām izklaidēm un stendiem, kas ir apjomīgākā kopš savas pastāvēšanas," stāsta Ģirts Majors.

Šo 15 festivālu gadu laikā festivālā uzstājušās tādas pasaules līmeņa zvaigznes kā Sems Smits, Metro Boomin, A$AP Rocky, Megan Thee Stallion, Muse, Imagine Dragons, Twenty One Pilots, The XX, The Prodigy, Kraftwerk, Sigur Rós un daudzi citi ievērojami ārzemju un pašmāju mākslinieki.

Pirmo 2024. gada galveno mākslinieku plānots izziņot pavisam drīz.

No 5. decembra līdz 7. decembrim festivāla mājaslapā www.positivusfestival.com, Biļešu servisa kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv biļetes uz nākamā gada Positivus festivālu būs pieejamas par Early Bird biļešu cenu. 2 dienu biļete maksās 69 eiro, 2 dienu + telšu pilsētiņa 84 eiro, fanu podests 99 eiro, VIP biļete 199 eiro. 1 dienas biļetes būs pieejamas līdz ar galveno mākslinieku izziņošanu.

Biļešu cena mainīsies no 8. decembra un pārējie biļešu veidi pārdošanā nonāks nākamajā gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja