Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Grupa The Coco’nuts izdod albumu Forward Back un aicina uz koncertu

Pašmāju grupa The Coco’nuts laiž klajā trešo studijas albumu Forward Back un aicina uz albuma prezentācijas koncertu 15. oktobrī, kultūrvietā Tu jau zini kur, informēja grupas pārstāvji.

Par albuma vēstnesi ir kļuvusi auss, šādi norādot uz grupas ieklausīšanos savu klausītāju un pasaules balsī. 

"Albums Forward Back ir pagrieziena punkts grupas attīstībā. Kompozīcijas ir koncentrētākas un kodolīgākas, kā iepriekšējos albumos dzirdētās. Esam centušies vairāk ieklausīties sevī, pasaulē un mūsu klausītājos, lai radītu mūziku, kas tieši atspoguļo laiku, telpu un vietu, kurā atradāmies pēdējos trīs gadus. Esam eksperimentējuši, kāpuši ārā no savas komforta zonas – tie ir bijuši skaņu meklējumi elektroniskās mūzikas pasaulē, ārpus grupas producenta piesaiste, vēl lielāka visu grupas dalībnieku iesaiste radošajā procesā. Albuma dziesmas tapa vairāku radošo nometņu laikā, un tās variē no "pavisam viegli un plūstoši", līdz "ilgu diskusiju, eksperimentu rezultāts" radītiem skaņdarbiem"," par albumu stāsta grupas bundzinieks Artūrs Strautmanis.

Albumā ir desmit dziesmas, to skaitā, pēdējo divu gadu laikā publicētās dziesmas See You Dance Again, Mūsu Zeme, Talking With Myself, In and Out of the Dark, ar ko grupa startēja Eirovīzijas nacionālās atlases konkursā Supernova, kā arī dziesma Getting Dark, kuras videoklips ir ticis nominēts nominēts 2022. gada Rīgas Starptautiskā kino festivāla (Rīga IFF) Baltijas mūzikas videoklipu konkursam. Albums ticis ierakstīts studijā pie skaņu režisora Toma Lismenta, skaņdarbi tapuši, sadarbojoties ar producentu Edvardu Broderu, producentu Reini Žodžiku un perkusionistiem Rafaelu Nasimentu (Rafael Nascimento) un Migelu Ernandess Hiraldi (Miguel Hernandez Giraldi). Albuma vizuālo noformējumu veidojusi Monta Kurme.

Albuma prezentācijas koncerts notiks kultūrvietā Tu jau zini kur 15. oktobrī pulksten 20.00. Grupa izpildīs visas jaunā albuma dziesmas, klausītājus sagaidīs audiovizuāls koncerts ar dažādiem pārsteigumiem.

Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties Bezrindas.lv.

Albums Forward Back ir pieejams populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs, to skaitā arī Spotify

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja