Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Galā koncertu Latvijas Nacionālajā operā varēs apmeklēt 200 skatītāju

Pēc vairāku mēnešu pārtraukuma Latvijas Nacionālā opera atkal atvērs durvis skatītājiem 4. jūlijā – tur notiks galā koncerts Operas zvaigžņu vasara. Pārdošanā ir 200 biļešu, kuras maksā 120 eiro

Koncerta dalībnieku vidū būs viens no mūsdienu izcilākajiem dziedātājiem poļu tenors Pjotrs Bečala un Plasido Domingo rīkotā konkursa Operalia 2019 uzvarētāja Gvatemalas soprāns Adriana Gonsalesa. Programmā būs dzirdams arī Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) vadītājs basbaritons Egils Siliņš un Latvijas Nacionālās operas solisti Tatjana Trenogina, Ilona Bagele, Mihails Čuļpajevs un Rinalds Kandalincevs. Koncertā piedalīsies Latvijas Nacionālās operas orķestris un koris. Pie pults stāsies LNOB galvenais diriģents Mārtiņš Ozoliņš. Koncerta režisore – Dace Volfarte, gaismu mākslinieks – Māris Sējāns.

Par galā koncerta spēles laukumu kļūs visa Lielā zāle, līdz ar to publikai tā būs ne vien skaista atkalsatikšanās ar opermākslu un spožākajām zvaigznēm, bet arī ekskluzīva iespēja baudīt koncertu no neierasta skatupunkta – sēdvietas tiks izvietotas uz skatuves, un koncerta scenogrāfiju veidos greznais zāles interjers.

Lai iemūžinātu šo notikumu, koncertu filmēs dažādos rakursos. Videoierakstu ikviens interesents šovasar varēs baudīt Operas priekšlaukumā. Šis pasākums tiks izsludināts atsevišķi.

Pārdošanā uz galā koncertu ir nonākušas 200 biļešu, kuras var iegādāties LNOB kasē un Biļešu paradīzes tīklā. Biļetes maksā 120 eiro. 

LNOB lūdz skatītājus ņemt vērā, ka pasākumu apmeklējuma nosacījumi ir atkarīgi no valdības noteikumiem, kas epidemioloģiskās situācijas dēļ var mainīties. No 15. jūnija publiskus pasākumus drīkst apmeklēt personas, kurām ir derīgs Covid-19 sertifikāts – to vakcinēti un Covid-19 pārslimojuši cilvēki var iegūt vietnē www.covid19sertifikats.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja