Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

FOTO: Mārtiņa Freimaņa mirkļi

Ceturtdien, 3.februārī no plkst.15 līdz plkst.16 Rīgas Krematorijā, Varoņu ielā 3a visi aicināti atvadīties no mūziķa, komponista, dzejnieka un aktiera Mārtiņa Freimaņa. Īpašu piemiņas pēcpusdienu piedāvās arī LTV7.Pēc Mārtiņa Freimaņa tuvāko cilvēku lūguma, pasākuma laikā Rīgas Krematorijā tiks liegta iespēja filmēt un fotografēt, informēja Guntars Račs, “Mikrofona ieraksti”.

Kā Diena.lv jau informēja iepriekš, 3.februārī no plkst.12.00 līdz plkst.18.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana autostāvvietā pie ēkas Varoņu ielā 3a. Pie ēkas Varoņu ielā varēs apstāties un stāvēt tikai bēru ceremonijas dalībnieku transportlīdzekļi. No plkst.13.00 līdz plkst.18.00 nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme Aizsaules ielas posmā no Gaujas ielas līdz Varoņu ielai un Varoņu ielas posmā no Aizsaules ielas līdz Meža prospektam.Pēc atvadu ceremonijas pelnu Rīgas Krematorijā urna tiks nogādāta Liepājā, kur 7.februārī – dienā, kad M.Freimanim būtu palikuši 34 gadi -, plkst.14 – 16 atvadu pasākums notiks Liepājas Latviešu biedrības namā, tā laikā uzstāsies dažādi mūziķi – M.Freimaņa draugi. M.Freimaņa piemiņai visi tiek aicināti uz biedrības namu nest ziedus, kurus pēc atvadu pasākuma novietos dziedātāja piemiņas vietā pie Liepājas 1.Rokkafejnīcas.

Top komentāri

ES
E
Latvija tomēr ir viena mantraušu valsts, LNT rāda raidījumu par Mārtiņu, tad vai tiešām šajā stundā nevar nerādīt sūda reklāmas??? Šadi raidījumi jārāda no sākuma līdz galam, nevis jārāda par to cik super netto maksā vistas!!! BESĪ!!!!!!!!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja