Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Dzintaru koncertzālē uzstāsies pianists Ričards Klaidermans

Šovasar Latvijā viesosies par romantikas princi dēvētais pasaulslavenais franču instrumentālās mūzikas izpildītājs Ričards Klaidermans. Šī talantīgā klavieru virtuoza spēli kopā ar pavadošo orķestri varēs izbaudīt 14. augustā pulksten 20 Dzintaru koncertzālē, informēja koncerta rīkotāji.

Vienkāršais un sirsnīgais francūzis Ričards Klaidermans nekad nav vēlējies kļūt par superzvaigzni, tomēr pianista albumu tirāžas liecina, ka viņš atpazīstamības ziņā pasaulē sasniedzis vairāk nekā jebkurš cits mūzikas izpildītājs.

Ričards Klaidermans ir ne tikai labākais, bet arī veiksmīgākais pianists pasaulē – tas ir apstiprināts pat ar Ginesa pasaules rekordu.

Pats pirmais Ričarda Klaidermana koncerts notika 1978. gadā Vīnē. Latvijā, kur viņš koncertē kopš 1999. gada, pianistu piesaista tieši publika, kas vienmēr viņu ir mīļi uzņēmusi.

Koncertos Ričards Klaidermans spēlē gan savas dziesmas, gan pasaules mūzikas klasiku. Viņa repertuārs variē no klasikas līdz vieglam džezam, bet pāri visam Klaidermans ir nepārspējams romantisko noskaņu meistars, jo liriskas un maigi emocionālas notis caurvij ikvienu viņa skaņdarbu.

Par romantisko klavierspēles žanru runājot, Ričards Klaidermans uzsver, ka šī mūzika ir ļoti nepieciešama, jo tā liek klausītājiem justies vēl labāk. Pasaulslavenais pianists savos koncertos ievērojis, ka publika uz tiem nāk tieši izjust šo romantiku. Tā mums ir nepieciešama ikdienas dzīvē, it īpaši šajā nebūt ne vieglajā laikā.

Biļetes iespējams iegādāties Biļešu servisa tirdzniecības vietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Liepājas teātrī top iestudējums Ziloņa dziesma

Liepājas teātrī režisora Dmitrija Petrenko vadībā notiek darbs pie kanādiešu dramaturga Nikolā Bijona lugas Ziloņa dziesma iestudējuma, kuram režisors devis žanrisko apzīmējumu – skarbas spēlītes ...

VIDEO: Grupa Tumsa laiž klajā dziesmu Nemiera kaijas

Grupa Tumsa laiž klajā dziesmu Nemiera kaijas no rudenī gaidāmā studijas albuma, kas tās raibajā vēsturē būs jau septītais. Kompozīcijas autori ir grupas dibinātājs, kopš 1991. gada arī nemainīgs t...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja