Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ar lielu prieka un saules devu. Rīgā skanēs projekta Shipsea jaunās dziesmas

4. augustā Kalnciema kvartālā vasaras koncertu sniegs projekts Shipsea, kurā darbojas Jānis Šipkēvics, Miķelis Putniņš un Rūdolfs Macats

Trio izpildīs Jāņa Šipkēvica radītu jaunu mūziku, kas tapusi ārpus grupas Instrumenti repertuāra. Shipsea ir mūzikas projekts, ko dziedātājs, komponists un grupas Instrumenti līdzdibinātājs Jānis Šipkēvics radīja 2015. gadā. Debijas minialbums Shipsea tika izdots kā solodarbs, un notika virkne izpārdotu Jāņa Šipkēvica solokoncertu fon Stricka villā un Latvijas reģionos. 

Pašlaik Jānis Šipkēvics ar domubiedriem Miķeli Putniņu un Rūdolfu Macatu ir sākuši jaunā albuma ierakstu. Dienasgaismu tas ieraudzīs gada nogalē. Kalnciema kvartāla koncerta apmeklētājiem būs iespēja vieniem no pirmajiem ieklausīties topošā albuma materiālā. Tāpat koncertā skanēs jau zināmās Jāņa Šipkēvica solodaiļrades kompozīcijas Taviem ceļiem, Mežaparks, Citu vārdu u. c.

"Esmu ļoti priecīgs uzstāties Kalnciema kvartālā, jo, manuprāt, šī vieta vienmēr ir kā tāds suverēns festivāls, kas sevī iemieso skaistu, jēgpilnu prieku – prieku par dzīvi; tā teikt, dzīves svinēšana!" saka Jānis Šipkēvics. "Tāpat esmu priecīgs, ka koncertā varēšu spēlēt savu mūziku un stāstīt savu dzīvi, ko esmu piedzīvojis nesenākajos piecos gados. Tā ir mūzika, kas man pašam ir ļoti nozīmīga, tie ir personīgi piedzīvojumi, taču ar lielu prieka un saules devu tajā. Ielīksmots jūtos arī par iespēju uzstāties kopā ar Miķeli Putniņu un Rūdolfu Macatu, jo šis trio manā muzikālajā dzīvē ir brīnišķīgs atradums." 

Koncerta sākums plkst. 20, ieeja no plkst. 19. Biļetes ir nopērkamas aula.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja