Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mesa izsludina vienīgo koncertu šajā gadā Tuvāk Tev

15. oktobrī hiphopa mūzikas projekts Mesa aicina klausītājus uz savu vienīgo šī gada koncertu Hanzas peronā.

Gaidāmajā koncertā ar nosaukumu Tuvāk Tev tiks izpildīti iemīļoti skaņdarbi no iepriekšējiem hiphopa projekta Mesa albumiem, kā arī pavisam jaunas dziesmas. Papildus tām klausītāji varēs baudīt dziesmas, kas līdz šim nav bijušas dzirdamas dzīvajā izpildījumā. 

Iepriekšējais Mesa koncerts notika vairāk nekā pirms pusotra gada - 2020. gada 14. februārī, uz to pulcējot ievērojamu skaitu klausītāju - vairāk nekā 12 000. 

"Ir pagājis krietns laiciņš kopš pēdējoreiz tikāmies - vēl pirms visa šī dīvainā laikmeta, vairāk nekā pusotru gadu atpakaļ," teic Gatis Irbe. "Gaidāmo koncertu esam iecerējuši ļoti siltu, bagātinātu ar emocijām, paturot prātā domu - satikties ar klausītājiem tuvāk." 

Projekts "Mesa" tika dibināts 2015. gada izskaņā un ir viens no Latvijas straumētākajiem mūzikas projektiem Latvijā. Tā galvenais izveidotājs ir Gatis Irbe, zināms ar skatuves vārdu GACHO. Līdz šim brīdim ir izdoti trīs studijas ieraksta albumi – Mesa (2016), II (2017) un pagājušajā  gadā  - M3SA. Visi albumi ir saņēmuši zelta un platīna ieraksta statusus. Savā daiļradē projekts pievēršas tēmām, kuras ir īstas, dzīvas un ilgtermiņā svarīgas. 

Biļetes uz Mesa koncertu Hanzas peronā nonāks tirdzniecībā pirmdien, 20. septembrī, plkst.10 un būs pieejamas visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās un internetā. Savukārt bankas Citadele, kas jau otro gadu ir Mesa koncerta lieldraugs un atbalstītājs, klientiem biļešu iepriekšpārdošana sāksies jau no 16. septembra pēcpusdienas.

Koncerts norisināsies zaļajā drošības līmenī un to varēs apmeklēt, uzrādot Covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas faktu apstiprinošu sertifikātu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja