Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Jauniešus aicina pieteikties Valmieras Starptautiskā multimediju festivāla mākslas un izglītības programmai

Valmieras Starptautiskais multimediju festivāls, gatavojoties festivālam 2024. gadā, līdz 6. aprīlim izsludina pieteikšanos starptautiskam mākslas projektam Valmieras multimediju festivāla mākslas un izglītības programma jauniešiem, informēja festivāla rīkotāji.

Vairāku mēnešu garumā dalībniekiem būs unikāla iespēja piedalīties mākslas darbu radīšanā kopā ar profesionāliem māksliniekiem un jauniešiem no Latvijas un Norvēģijas.

Pieteikties aicināts jebkurš radošs jaunietis vecumā no 15 līdz 18 gadiem. Nav svarīgi, vai radošās prasmes ir apgūtas pašmācības ceļā vai mūzikas, mākslas vai dizaina skolā. Pretendentiem jābūt praktiskai pieredzei kādā no mākslinieciskās jaunrades formām – tēlotājmāksla, grafiskais dizains, foto, video, mūzika un kompozīcija, animācija, scenāriju veidošana, radošā programmēšana u.c. – un jārunā angļu valodā.

Multimediju festivālā varēs iegūt jaunas prasmes, zināšanas un profesionālā pieredze dažādu multimediālu mākslas darbu veidošanā, varēs realizēt savu radošo potenciālu un sadarboties ar profesionāliem māksliniekiem, būs iespēja pilnvērtīgi piedalīties dažādās projekta aktivitātēs, festivāla programmas sagatavošanā un pasākumu norisē, iespēja paplašināt savu starptautisko kontaktu loku, kā arī varēs uzlabot savas komunikācijas, sadarbības un valodu zināšanas prasmes.

Lai pieteiktos dalībai projektā, jāsagatavo pieteikums, kas ietver:

  • Motivācijas vēstuli rakstiskā vai video formā (apjoms līdz 500 vārdiem rakstiski vai līdz 5 min video formā);
  • CV un/vai portfolio ar detalizētu radošo prasmju aprakstu.
  • Video vēlams izmantot kādu no video augušupielādes pakalpojumiem (YouTube, Instagram, Vimeo vai Facebook), e-pastā iekļaujot saiti uz video, savukārt rakstiskās pieteikuma daļas iekļaujamas pašā vēstulē vai pievienojamas kā pielikumi.
  • Ja tev ir nerealizēta vīzija vai konkrēta ideja kādam multimediālam mākslas darbam, tad pastāsti mums par to savā pieteikumā!

Pieteikums jānosūta līdz 6. aprīlim festivāla organizatoriem uz e-pastu [email protected]. Par konkursa rezultātiem pretendenti tiks informēti ne vēlāk kā 14. aprīlī. Ja ir kādi jautājumi vai neskaidrības, var rakstīt uz e-pastu [email protected].

Otrais Valmieras Starptautiskais multimediju festivāls norisināsies 2024. gada februārī Valmierā. Festivāla ietvaros tiks izrādīta bagātīga multimediju programma, ko papildinās lekcijas, diskusijas un citi pasākumi.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja