Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Provodņikā atvērto durvju dienā varēs ielūkoties mākslinieku un uzņēmēju darbnīcās un apmeklēt izstādes

Radošajā kvartālā Provodņiks 13.maijā no plkst. 12.00 līdz 18.00 norisināsies atvērto durvju diena. Pasākuma laikā apmeklētājiem būs iespējams ielūkoties dažādu mākslinieku un uzņēmēju darbnīcās, apmeklēt mākslas izstādes, kā arī piedalīties radošajās darbnīcās, informēja radošā kvartāla Provodņiks radošā direktore Laura Upeniece.

Radošā kvartāla pārstāvji jau otro gadu pēc kārtas aicina apmeklēt atvērto durvju dienu vēsturiskajā Provodņik ēkā, kas savulaik bija vērienīga gumijas izstrādājumu rūpnīca. Šodien šo ēku un teritoriju kā radošo kvartālu turpina iedzīvināt ambiciozi un uzņēmīgi cilvēki. Gada laikā radošā kvartāla kopienai ir pievienojušies jauni rezidenti, kas arī ir veicinājuši kvartāla kultūras dzīves attīstību.

Atvērto durvju dienā apmeklētājiem būs iespējams iepazīt esošo rezidentu un jaunpienācēju darbnīcas un uzzināt, kāda ir mākslinieku un uzņēmēju ikdiena Provodņikā. Kvartāla viesi varēs arī piedalīties mākslinieku Baibas Ābelītes, Visvalža Asara un Daiņa Rudens radošajās darbnīcās. Būs apskatāma The typewriter museum rakstāmmašīnu izstāde un dažādas mākslas izstādes. Tostarp būs iespējams apmeklēt mākslinieces Lauras Buholtes jaunizveidoto mākslas centru Tvaiks un mākslas studiju Rūsiņš, kas turpmāk veicinās laikmetīgās mākslas un kultūras procesu norisi radošajā kvartālā Provodņiks.

Vairāk informācijas par atvērto durvju dienu aktivitāšu programmu lasiet www.facebook.com/events

Multifunkcionālais radošais kvartāls Provodņiks (Ganību dambī 63, Rīgā) ir jauna kultūrvieta Sarkandaugavā. Kvartāla pārstāvji piedāvā kultūras, mākslas un citu nozaru entuziastiem realizēt radošos projektus vēsturiskajā industriālajā vidē. Vairāk informācijas par kvartālu un sadarbības iespējām atrodama: mājaslapā, Facebookā vai Instagramā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja