Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Mazajā ģildē notiks pasākums Krāsa. Skaņa. Vārdi

13. martā plkst. 18.30 Mazajā ģildē notiks literatūras un mūzikas cikla Krāsa. Skaņa. Vārdi noslēdzošais pasākums, kas veltīts pavasarim.Pasākuma apmeklētāji tiks aicināti kopīgi dalīties šī gadalaika emociju, zīmju un sajūtu meklējumos un atradumos literatūrā, mūzikā un fotogrāfijās. Pasākumā ar autorlasījumiem piedalīsies jaunie un plašākai publikai nezināmie literāti, kā arī trīs jau zināmi autori - Marts Pujāts, Anna Auziņa un Krišjānis Zeļģis.Savu pavasara skaņas pasauli atklās dziesminiece Hasinta, Arturs Orba un Endija Štāle.

Pasākuma laikā lasīto jauno autoru darbi tiks publicēti pēc dari to pats principiem veidotā grāmatā, kā arī viņu uzstāšanās video būs pieejami interneta video vietnēs.

Cikla iepriekšējie pasākumi jau notika 2011. gada rudenī un ziemā, atbilstoši pārstāvot šo gadalaiku tematiku. Kopā ar jaunajiem autoriem šajos pasākumos ir uzstājušies literāti Inga Gaile, Evalds Liepiņš, Andra Manfelde, Gaiķu Māris, Toms Treibergs un Henriks Eliass Zēgners. Savukārt pasākumu muzikālo pasauli ir pārstāvējuši mūziķi Alise Joste, muzikālā apvienība Klibs taurenis, grupa Them Lemons, Justīne Šteina un projekts Pirkstu cilts.

Vakara vizuālā noformējuma veidošanā ir aicināts pievienoties ikviens no apmeklētājiem, pirms pasākuma uz e-pastu [email protected], atsūtot vienu paša uzņemtu pavasara sajūtu fotogrāfiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja