Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Šogad notiks īpašs Eirovīzijas šovs

Sestdien, 16. maijā, plkst. 22 pēc Latvijas laika – brīdī, kad Roterdamā vajadzēja sākties Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa lielajam finālam, skatītāji visā Eiropā un arī Latvijā varēs vērot īpašu šovu Eirovīzija 2020: Eiropa staro! Bet pirms tam – kopā ar Tomu Grēviņu un Samantu Tīnu Latvijas Televīzijas skatītāji jau no plkst. 21.20 varēs noskaņoties tiešraidei no Nīderlandes, informēja Latvijas Televīzijas pārstāvji.

Lai arī Eirovīzijas dziesmu konkurss pārcelts uz nākamo gadu un valstu izvirzītie mūziķi ar tām dziesmām, kas radītas 2020. gada Eirovīzijai, uz skatuves šova tiešraidē kāpt nevarēs, koncerts Eirovīzija 2020: Eiropa staro! godinās visas dziesmas, kam vajadzēja izskanēt Roterdamas lielajā arēnā.

Šova mērķis ir vienot Eirovīzijas dalībniekus neatkarīgi no tā, kur viņi atrodas, un pārsteigt ikvienu eiropieti, kurš šajā sarežģītajā laikā ir mājās. Šovā ieskanēsies visas dziesmas, kam šogad vajadzēja sacensties konkursā (tās neizskanēs pilnā garumā), konkursa dalībnieki būs sagatavojuši sveicienus visai Eiropai un visi kopā veidos 1997. gada Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētājas Katrina And The Waves dziesmas Love Shine a Light izrādi. Skatītājus vakara gaitā sagaida arī pārsteigumi.

Šovu no Nīderlandes moderēs plānotie Eirovīzijas vadītāji – Šantala Janzena, Edsīlija Romblija un Jans Smits. Pārraidi latviešu valodā komentēs un tulkos dīdžejs un raidījumu vadītājs Toms Grēviņš.

Savukārt pirms šova plkst. 21.20 Toms Grēviņš sarunā ar Samantu Tīnu vēlreiz "izstaigās" viņas ceļu līdz uzvarai Supernovā

To, vai Samanta Tīna nākamgad varēs pārstāvēt Latviju Eirovīzijā, Latvijas Televīzija izziņos Eirovīzijas koncerta norises nedēļā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja