Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Izdots Leldes Kovaļovas romāns Tvitera tiesa

Izdevniecība Latvijas mediji laidusi klajā rakstnieces, kino producentes, kā arī plānotāju zīmola Dream Light Planner autores un izdevējas, Leldes Kovaļovas ceturto romānu Tvitera tiesa, informēja izdevniecībā.

Alberta un Elgas Ādamsonu dzīve pārvēršas naktī, kad viņi uzzina, ka pusaugu meita Rasa izvarota un piekauta degvielas uzpildes stacijas tualetē.

Ārvalstīs atzinību ieguvušais latviešu izcelsmes aktieris Ričards Dāvidsons ierodas atvaļinājumā dzimtenē vien uz divām nedēļām, nenojauzdams, ka jau nākamajā rītā pamodīsies kā nīstākais cilvēks valstī - pusaudze apgalvo, ka vainīgais ir Dāvidsons, kurš tonakt ar draugu kompāniju apstājies pie nomaļā benzīntanka.

Sociālajos tīklos pret aktieri sākas nomelnošanas kampaņa un neviens netic Dāvidsona liecībai. Izmeklēšanā tomēr atklājas – iespējams, patiesību noklusē gan apsūdzētais, gan cietusī.

Vai cilvēka dzīvi un karjeru var iznīcināt komentāri internetā?

Tu esi aktieris. Vai tad izlikties par kādu citu nav tavs darbs?

"Cik tālu var iet persona, lai iegūtu popularitāti internetā!? Grāmata liek daudz domāt par iemesliem, rīcībām un sekām. Leldei ir atkal izdevies radīt patiesi ievelkošu un aizraujošu lasāmvielu - trilleri, kuru tā vien gribas pabeigt vienā elpas vilcienā, lai beidzot uzzinātu, kas patiešām ir noticis. Tieši tā es arī darīju - izlasīju Tvitera tiesu vienā piegājienā, nespējot atstāt pēdējās nodaļas uz citu dienu," grāmatu blogere Sandra Koka. 

Leldes Kovaļovas debijas trilleris Bezvēsts pazudušās acumirklī iekaroja lasītāju sirdis un, pavadot neskaitāmas nedēļas pirktāko grāmatu topu augšgalā, ir ierindojies izdevniecības Latvijas mediji 2019. gada internetā pirktāko grāmatu topa otrajā vietā. 2020. gadā grāmata Bezvēsts pazudušās tika ekranizēta 8 sēriju seriāla formātā, kurai sekoja arī otrā sezona, kura tika veidota uz jau iedzīvināto grāmatas tēlu bāzes, taču jau neatkarīgi no autores grāmatas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja