Aprīļa sākums ir laiks, kad plānota ievākšanās jaunajā dzīves telpā un ir skaidrs, ka es gribēšu ēst. Tad nu atliek jautājums, kur to ēdienu pagatavot - griezt gaļu, salātus, utt. Protams, nepieciešama galda virsma, bet man tās laminētās virsmas ai kā nepatīk. Ūberkrutās lietās virsmas ir savukārt tik dārgas, ka man to nepavilkt.
Šobrīd man kā stilīgākais risinājums prātā nak ideja par biezas koka virsmas radīšanu. Ir variants ar veciem, mājas būvniecībā savulaik izmantotiem, dēļiem. Vēl ir ideja par grīdas dēļu sastiķēšanu vienā virsmā. Pēcāk to koka virsmu nolakot, iemontēt izlietni un kādu cepamo paneli.
Ko jūs sakat par šādu ideju? Es jau apzinos, ka ar nazi tiks iegriezts tai dēlī, utt., bet tas mani īpaši nesatrauc. Viens gudrinieks mani brīdināja, ka tā dēļu virsma var sākt deformēties un vēl sazin ko darīt, bet tad es padomāju par dēļu grīdu, kas arī mazliet "staigā", taču defekti ir gana niecīgi, lai apgrūtinātu dzīvi. Varbūt ir kāda cita alternatīva, ko izmantot darba virsamai virtuvē? Vai arī ir kādi ieteikumi, kā labāk to koku apstrādāt, lai labi kalpotu un smuki izskatītos.