Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

ASV

Tramps atsācis rakstīt platformā X

Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps ceturtdien pēc vairāk nekā divarpus gadu pārtraukuma veica pirmo ierakstu platformā X, kuras iepriekšējais nosaukums ir Twitter.

Bijušais FIB darbinieks atzīst, ka strādājis Krievijas oligarha labā

ASV Federālā Izmeklēšanas biroja (FIB) Ņujorkas pretizlūkošanas nodaļas bijušais priekšnieks Čārlijs Makgonigals otrdien Manhetenas tiesā atzina vainu, ka pēc amata pamešanas strādājis Krievijas oligarha Oļega Deripaskas labā un piedalījies sazvērestībā, lai palīdzētu pārkāpt uzņēmējam noteiktās ASV sankcijas.

ASV Mičiganas štatā atklāj Latvijas ielu

12. augustā ASV Mičiganas štata Greilingas bāzē Latvijas un ASV Mičiganas Nacionālās gvardes partnerības 30. gadadienas svētku pasākumu laikā ASV Mičiganas Nacionālās gvardes komandieris un Mičiganas Militāro un veterānu lietu departamenta direktors ģenerālmajors Pols Rodžers un Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālleitnants Leonīds Kalniņš svinīgā ceremonijā atklāja Latvijas ielu.

ASV nosaka sankcijas Avenam un Fridmanam

ASV Finanšu ministrija noteikusi sankcijas Krievijas miljardieriem, Krievijas Alfa Bank dibinātājiem un akcionāriem Pjotram Avenam un Mihailam Fridmanam.