Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Viesnīca Elefant Hotel atsākusi darbu

Nedēļas nogalē pēc gandrīz divu gadu pārtraukuma atkal ir atvērta viesnīca Elefant Hotel Kalnciema ielā, raksta Db.lv.

Jau ziņots, ka viesnīcas jaunie īpašnieki ir šā gada maijā reģistrētā SIA Latvia Hotel Invest, kas pieder Kiprā reģistrētai kompānijai Nolefe enterprises limited.

Viesnīcas ēku Latvia Hotel Invest iegādājās par 6,3 miljoniem eiro (apm. 4,4 miljoniem latu) no SIA Ektornet Commercial Latvia, kas, savukārt, maksātnespējīgajai SIA V.B.O. piederošo objektu par 3,6 miljoniem latu nopirka izsolē 2010. gada nogalē.

Elefant Hotel operators ir SIA Hotel Operator VVM, kas pārvalda arī Old Riga Palace viesnīcu Minsterejas ielā Vecrīgā. Hotel Operator VVM pārstāve Oļesja Prokofjeva DB atklāja, ka viesnīcas dizainā un specializācijā nav paredzētas kardinālas konceptuālas izmaiņas.

Viesnīca arī turpmāk saglabās četru zvaigžņu statusu, tai paliek arī vecais nosaukums, nekur nepazudīs arī viesnīcas zīmola simbols – tēlnieka Kārļa Alaiņa veidotā sešus metrus augstā ziloņa figūra vestibilā.

Galvenās izmaiņas būs saistītas ar plašāku piedāvājumu, piemēram, kā norāda O. Prokofjeva, viesnīcā būs labs SPA centrs, drīzumā tiks atvērta trenažieru zāle utt.

Viņa uzsver, ka, lai arī viesnīca atvērta tikai otro dienu, jau tiek izmitināti pirmie viesi, turklāt jau notiekot aktīva numuru rezervācija uz festivāla Jaunais vilnis laiku.

Viesnīcas Elefant Hotel būvniecība tika uzsākta 2006. gada novembrī; ekspluatācijā tā tika nodota 2008. gada jūlija beigās. Ēkas kopējā platība ir 7800 kvadrātmetru, tajā ir 158 viesu numuri, kuros var izmitināt 320 viesu.

Projekta realizācijā kopumā savulaik tika ieguldīti 15 miljoni eiro (vairāk nekā 10 miljoni latu). Viesnīca līdz ar iepriekšējā īpašnieka maksātnespējas iestāšanos bija slēgta kopš 2010. gada septembra.

Elefant Hotel projektu savulaik realizēja SIA Hotels Development group (SIA V.B.O. agrākais nosaukums; vēlāk arī SIA Elefant Hotels), kas vienlīdzīgās daļās piederēja Liepājas uzņēmumam SIA MIG Holdings (īpašnieks Ivars Kesenfelds) un uzņēmējam Andrim Griģim. Viesnīcas operators bija SIA Livland Hotels, kas tolaik pārvaldīja arī divas viesnīcas Liepājā - Promenade Hotel un Liva Hotel.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses