Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
"Demokrātija ir smalks abpusējas uzticības tango, kurš mums vairs nedejojas," uzskata Uldis Pīlēns

Sliktāk vienmēr var būt. Saruna ar Uldi Pīlēnu

Izdevis grāmatu par savu biznesa vadības pieredzi, viens no Latvijas veiksmīgākajiem ilgtermiņa uzņēmējiem Uldis Pīlēns, atbildot uz jautājumiem, aicina sākt diskusijas par Latvijas demokrātijas glābšanu un atklāj, kas labklājībai var būt bīstams.

Top komentāri

spogulis
s
Uldis saka, ka imigranti neintegrējas ne otrajā, ne trešajā paaudzē, bet tā vietā, lai secinātu, ka nedrīkst pieļaut imigrāciju, viņš runā par "atvērtību kā brieduma pakāpi".
Smējējs
S
It kā jau svarīga tēma - "Latvija īsti nerullē". Bet teksts atgādina neveiksmīgu reklāmrakstu - teksta sākums NEmudina nopirkt teksta nobeigumu. Sākums stāstītāja izklāstā ir omulīgi garš, bet... nesniedz ievirzi uz risinājumu. Jā, Latvija nevar balstīties uz īstermiņa pašmērķīgām sīkpartijām. Zīgerista (kas tas tāds?) partijtaisīšanas veidam nav nākotnes. Arī "Muļķu partija" nav risinājums. Tas jau 28 gadus nav jaunums. Nekvalitatīvas partijas nevar izveidot kvalitatīvu Latvijas valsts politisko pamatu. Nevarīgas sīkpartijas aizstāj diktatūra un visa valsts varēšana koncentrējas viena cilvēka varēšanā vai nevarēšanā. Tas ir zināms no 1934.gada 15. maija pieredzes. Daudz interesantāk parunāt par Latvijas politiskās sistēmas jēgu: KO POLITIKĀ DARA DAUDZĀS "LATVIEŠU PARTIJAS"? Cik "latviešu partiju" vajag katram latvietim, lai būtu SAPROTAMA IZVĒLE? Viedokļu veidotāji ir negodprātīgi pret Latvijas tautu - vieni visu samudžina, otri šķietami atmudžina, bet tauta neko nesaprot.
spogulis
s
Uldis runā par "korupcijas bezdibeni", bet neprecizē kā tas izpaužas un kā ietekmē valsts attīstību. Korupcijai ir noteikta izpausme un noteikts kaitējums. Neeksistē "abstrakta korupcija", tā vienmēr izpaužas konkrēti.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Miljoni, ērgļi un svētki

Šogad krāsosiet, slēpsiet, meklēsiet vai ripināsiet? Lai gan olu rādīšana jau labu laiku politiski folklorizējusies, svētku noskaņa ir tepat līdzās, gribas smaidīt un aicināt pavasari beidzo...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata