Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Festivāla Rīgas Ritmi 2014 zvaigznes pasniegs meistarklases

Festivāls Rīgas Ritmi 2014 no 2. līdz 5. jūlijam piedāvā meistarklases mūziķiem, teorētiķiem un interesentiem, informēja festivāla pārstāve Lelde Zaķe.

Meistarklases ir viens no festivāla stūrakmeņiem un tiek organizētas ar mērķi paplašināt jauno mūziķu zināšanas un to pielietojumu praksē. Festivāla Rīgas Ritmi 2014 meistarklašu pedagogi būs Maiks Dovss (Mike Dawes, ģitāra), Albare (mūzikas industrija), Džefs Lorbers (Jeff Lorber, taustiņi), Reičela Klaudio (Rachel Claudio, vokāls) un Edmars Kastaņeda (Edmar Castaneda, arfa).

Maiks Dovss no Lielbritānijas ir jaunais ģitāras virtuozs atpazīstams, pateicoties viņa meistarīgai fingerstyle ģitārspēlei. Albare (Austrālija) – viens no vadošajiem Austrālijas džeza izpildītājiem, kas vairākus gadus vadījis Melbourne Jazz Festival, pasniegs meistarklasi Mūzikas industrijas noslēpumi. Džefs Lorbers (ASV) ir vairāku Grammy balvu nominants, meistarīgs džeza, fusion un smooth jazz izpildītājs, Jeff Lorber Fusion sastāva līderis.
Reičela Klaudio (Francija) - komponiste, tekstu autore, pianiste un producente. Atpazīstamību guvusi gan kā soulful mūzikas, gan arī hip-hop un elektroniskās mūzikas izpildītāja. Edmars Kastaņeda (Kolumbija) ir kolumbiešu mūziķis, kurš pārsteidzis pasauli ar savu netradicionālo un unikālo džeza arfas spēli.

Dalības maksa uz visām meistarklasēm (apvienotā biļete): 40 eiro. Pieteikšanās meistarklasēm – rakstot uz [email protected]. Norises laiks un vieta: 2. – 5. jūlijs, plkst. 10 līdz 14, Latvijas Radio 1.studija.

Meistarklašu dalībnieki arī apmeklē visus festivāla Rīgas Ritmi 2014 koncertus Kongresu namā bez maksas, kā arī iegūst 30% atlaidi papildus biļešu iegādei uz festivāla koncertiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja