Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Valmieras teātris izsludina papildizrādi Meistars un Margarita Rīgā

Galvaspilsētas skatītāju lielās atsaucības dēļ 23.maijā izsludināta papildizrāde Meistars un Margarita Rīgā, Dailes teātrī, informēja Valmieras teātra pārstāve Lija Ozoliņa. Iestudējumam tiks nodrošināti subtitri krievu un angļu valodā.

Kopumā pavasara viesizrāžu ietvaros Rīgā martā un maijā varēs noskatīties trīs Valmieras teātra izrādes: Meistars un Margarita, Lattia un Maija un Paija

Viesizrādes Rīgā ievadīs izrāde Lattia Nacionālā teātra Lielajā zālē 30. martā, stāsts par latviešu raksturu un vēsturi pirms Pirmās atmodas un, protams, mīlestību. Viena 1834. gada nakts krogā atklās visdažādākos raksturus un tipus, no kuriem viens ir jauniņais draudzes skolotājs Cimzas Jānis.

31. martā un 7. maijā Nacionālajā teātrī būs iespēja noskatīties Annas Brigaderes Maiju un Paiju. Režisors Reinis Suhanovs pasaku lugu skatījis cilvēcisko attiecību, mitoloģiskās un dabas ciklu sakarībās, tālab tās mērķauditorija ir pamatskolas bērni, vidusskolas jaunieši un, protams, vecāki. 

Bet Latvijā pirmo reizi iestudētais Mihaila Bulgakova romāns Meistars un Margarita  Indras Rogas versijā uz Dailes teātra skatuves 23., 24., 25. un 26. maijā.  Skatītājiem tas būs kā mistisks piedzīvojums vēsturē un romānā - daudzslāņainais sižets ieinteresē, aizrauj, liek pārlasīt romānu vai arī kaitina, taču vienaldzīgu neatstāj nevienu. 

Biļetes uz Valmieras teātra viesizrādēm var iegādāties visās Biļešu paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu rezervēšana VDT kasē t. 64207335.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja