Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Mihails Gruzdovs iestudēs izrādi “Teātra observatorijā”

Režisors Mihails Gruzdovs jaunajā teātra sezonā “Teātra observatorijā” iestudēs izrādi pēc Ernsta Hemingveja romāna “Ardievas ieročiem”, šodien tika atklāts preses konferencē.Kā konferencē izteicās M.Gruzdovs, “Gaļina mani jau sen aicina. Un es nevaru atteikt. Sāksim strādāt 1.septembrī, un pirmizrāde būs 11.

decembrī. Šis darbs, manuprāt, ir ļoti svarīgs, kad daudzos pasaules nostūros vēl joprojām plosās karš, ir aktuāls jautājums, svarīga izvēle - karš vai mīlestība? Kas cilvēkam ir nozīmīgāks - cilvēks, ko viņš/viņa mīl, vai kāds "apšaubāms tautas karš"?" Gruzdova izrādē noteikti būšot nodarbināts aktieris Andris Bulis.Pirmais “Teātra observatorijas” šīs sezonas iestudējums — monoizrāde “Lidojums” —, pirmizrādi piedzīvos 25.augustā. A.Bulis arī atklāja izrādes  “Jau ienākot Teātra Observatorijas melnajā zālē, kas ir pārvērta par lidmašīnas salonu, jebkurš skatītājs varēs iejusties pasažiera ādā. Šajā saspringtajā laikā skatītāji varēs atslābināties, izbaudot lidojumu, kura galamērķis vēl nav zināms, bet tiek solīts, ka pēc lidojuma visi pasažieri atgriezīsies Tērbatas ielā 28. Lidojums arī kā dvēseles stāvoklis, kāds dažādu apstākļu radīts, ir sastopams ikviena cilvēka dzīvē." Arī A.Bulis lidojuma laikā būs viens no pasažieriem.Savukārt režisore Gaļina Poļiščuka plāno šosezon iestudēt izrādi Maskavā. Kamēr viņa būs Maskavā, plānots teātra darbībā iesaistīt arī kādu no jaunajiem režisoriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja