Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Zvaigžņu festivāls ar Maijas Kovaļevskas un Aleksandra Antoņenko piedalīšanos šogad notiks vasarā

Saistībā ar pagarināto ārkārtas situāciju valstī Liepājas Simfoniskais orķestris atkal pārceļ jau aizvadītā gada Zvaigžņu festivālā neizskanējušos koncertus ar operdīvas Maijas Kovaļevskas un pianista Armanda Ābola piedalīšanos. Līdz ar to šie divi koncerti kopā ar aktuālā festivāla plānotajiem koncertiem notiks vasarā, informēja koncertzāles pārstāvji.

Kamermūzikas koncerts ar Maiju Kovaļevsku Dziesmas un noktirnes tiek pārcelts uz 1. jūliju, tādējādi pārtopot par 29. Liepājas Starptautiskā zvaigžņu festivāla atklāšanas koncertu. Savukārt kopā ar Liepājas Simfonisko orķestri plānotais Maijas Kovaļevskas un Armanda Ābola koncerts tiek pārcelts uz 3. jūliju. Iepriekš iegādātās biļetes uz šiem koncertiem joprojām ir derīgas, tomēr, tuvojoties koncertu datumiem, klausītāji tiek lūgti sekot līdzi aktuālajai informācijai orķestra mājaslapā liepajassimfoniskais.lv vai vietnē bilesuparadize.lv.

Liepājas Starptautiskais zvaigžņu festivāls kopā ar pieciem koncertiem šogad norisināsies jūlijā un augustā. Bez jau pārceltajiem koncertiem festivālā šogad gaidāms arī pianista Georgija Osokina solo koncerts, apvienības Xylem trio koncerts ar gruzīnu dziedātāju Lizu Kereselidzi, kā arī Liepājas Simfoniskā orķestra koncerts ar slaveno latviešu tenoru Aleksandru Antoņenko un maestro Gintaru Rinkeviču pie diriģenta pults. Par biļešu tirdzniecības sākumu rīkotāji vēl ziņos atsevišķi.

Liepājas Starptautisko zvaigžņu festivālu atbalsta Liepājas pilsēta, Kultūras ministrija un Valsts Kultūrkapitāla fonds.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja