Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Video: Grupa Sudden Lights izdod enerģisku vasaras hitu Mēs turpināmies

Sudden Lights īsi pirms Jāņiem izdod savu vasaras hituMēs turpināmies. Dziesma veidota rokmūzikas noskaņās, iedvesmojoties no hiphopa tekstiem, un tai tapis arī videoklips. Mēs turpināmies ir vēstnesis gaidāmajam grupas lielkoncertam Mežaparka Zaļajā teātrī 16. septembrī, informēja grupas pārstāve Linda Āboliņa.

"Dziesma tapa šī gada pavasarī kā Sudden Lights apliecinājums, ka mēs negrasāmies apstāties, neraugoties uz apkārtējo viedokļiem vai ekspektācijām. Tas notika paralēli dalībai Eirovīzijā, kas mūsos izraisīja dažādas emocijas, lika atskatīties uz paveikto un vēlreiz nodefinēt sev, kāpēc mēs vispār radām mūziku. Mēs turpināmies ir mūsu paziņojums, ka mēs esam šeit uz palikšanu, un saviem klausītājiem gatavojam arvien jaunus pārsteigumus," stāsta grupas solists Andrejs Reinis Zitmanis.

Dziesmas videoklipa režisore ir Tīna Zariņa. Tajā kā retrospekcija tiek izdzīvots grupas bezpublikas koncerts viesistabā, kas sākas un beidzas ar vienu un to pašu - paklanīšanos. Videoklips daļēji filmēts atpakaļgaitā, simbolizējot dziesmas retrospektīvo vēstījumu.

Mēs turpināmies pieejama visās straumēšanas platformās.

Jau ziņots, ka grupa Sudden Lights izziņojusi savu līdz šim vērienīgāko koncertu, kas norisināsies Mežaparka Zaļajā teātrī 16. septembrī. Tas būs pirmais pašu rīkotais grupas brīvdabas koncerts. Biļetes uz koncertu pieejamas Biļešu servisa tirdzniecības tīklā.

Grupa Sudden Lights par savu jaunāko albumu Miljards vasaru saņēma 5 nominācijas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai Zelta mikrofons. Dziesma Laternas ieguva augsto 2. vietu Latvijas radio dziesmu aptaujā Muzikālā banka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja