Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Video: Nova Koma publicē jaunā singla Nepatiesības videoklipu

Vietējā garāžroka apvienība Nova Koma publicē jaunu singlu Nepatiesības kopā ar mūzikas videoklipu, informēja grupas pārstāvji.

"Dziesma ir par situācijām, kad cilvēki gandrīz vai nejauši samelojas par pilnīgi nebūtiskām lietām. Tomēr šie sīkumi sakrājas, un galu galā savstarpējās attiecības kļūst par tukšām pieklājības frāzēm vai otra cilvēka viedokļa atbalsošanu, neatkarīgi no tā, vai tu tam piekrīti vai nē," stāsta vokālists Mārtiņš.

Šobrīd skaņdarbs pieejams tikai kopā ar videoklipu vietnē YouTube, bet Vecgada vakarā tiks publicēts arī visos lielākajos straumēšanas tīklos un digitālajos veikalos.

Aptuveni astoņas minūtes garo dziesmu grupa rakstīja vairākus mēnešus, bet aranžiju slīpēja visos vasaras koncertos. Pats dziesmas ieraksts un apstrāde tika veikti visu rudeni, ģitārista Jāņa vadībā studijā Gateris. Ieraksta miksēšanas procesā piedalījās arī Edvards Broders (Broders Audio, The Bad Tones), māsteringu veica Alberts Levics (The Bad Tones).

Videoklips uzņemts Vagonu Halle telpās, par ko grupa izsaka pateicību Gatim Gavaram, kā arī sūta sveicienus visiem draugiem, kas piedalījās klipa tapšanā. Operators un montieris - Krišjānis Pleiko (Upeskino).

Dibināta 2015. gadā, grupa Nova Koma ir četri mūziķi - Mārtiņš Vilnītis (ģitāra, taustiņi, balss), Jānis Kalvāns (ģitāra, balss), Roberts Kočots (bungas), Alise Golovacka (basģitāra, balss). Publicēti vairāki albumi, no kuriem divi nominēti Zelta mikrofona gada balvai rokmūzikas kategorijā. Grupa aktīvi rīko koncertus kopā ar citām neatkarīgās rokmūzikas apvienībām, kā arī piedalās mazos un lielos festivālos, tajā skaitā 2022. gada festivālā Positivus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja