Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Tiek izsludināts Vestarda Šimkus papildkoncerts

Ņemot vērā auditorijas interesi par 9. decembrī plānoto koncertu, kurā ar unikālu koncertprogammu uzstāsies pianists Vestards Šimkus sadarbībā ar elektroniskās mūzikas duetu ELVI/DUNIAN un multimediju mākslinieci Katrīnu Neiburgu, tiek izsludināts papildkoncerts. Otrais koncerts notiks 10. decembrī kinoteātrī Splendid Palace, un biļetes no 1.

novembra būs pieejamas visās Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv,  informē koncerta organizatori.Jau ziņots, ka Samsung Smart Sessions grandiozajā sezonas noslēguma koncertā izcilais pianists Vestards Šimkus veido kopīgu programmu ar elektroniskās mūzikas duetu ELVI/DUNIAN, savukārt par koncerta vizuālo noformējumu gādās multimediju māksliniece Katrīna Neiburga.

Programmas izvēlē Vestards Šimkus devis priekšroku viņam nozīmīgu valstu komponistiem, un koncertprogrammā iekļautie F. Glāsa, F. Šopēna, M. Ravēla, R. Vāgnera, arī paša V. Šimkus radītie skaņdarbi skanēs gan ELVI/DUNIAN apdarē, gan oriģinālās versijās. Mūziku papildinās Katrīnas Neiburgas radītās videoprojekcijas, vizualizējot mūzikas ietekmi, kas var būt gan graujoša, gan atjaunojoša – tāpat kā dabas spēki un procesi. Paši mākslinieki šo koncertuzvedumu dēvē par aizraujošāko eksperimentu savā līdzšinējā radošajā karjerā.

"Uz 9. decembrī plānoto koncertu ir atlicis pavisam nedaudz biļešu, un, izsludinot papildkoncertu, centīsimies radīt iespēju visiem interesentiem būt klāt, iespējams, šā gada unikālākajā muzikālajā notikumā. Esmu pārliecināts, ka šie koncerti būs ļoti īpašs piedzīvojums gan klasiskās mūzikas, gan elektronisku ritmu un multimediju mākslas cienītājiem," atzīst projekta vēstnieks, izcilais pianists Vestards Šimkus.

Biļetes uz „Samsung Smart Sessions” koncertiem 9. un 10. decembrī iespējams iegādāties visās Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas – Ls 19, 24 un 29.

Vairāk par koncertiem ej.uz/vestardu

Samsung Smart Sessions – tās ir koncertsesijas prasīgai un izglītotai auditorijai, kurās apvienota perfekcija, gadsimtos vērtību nezaudējoša mūzika, akadēmiskas vērtības un mūsdienu tehnoloģiju dotās iespējas. Klasika, kvalitāte un inovācijas – tas ir tas, kas raksturo „Samsung” zīmolu, un šīs vērtības tiek iedzīvinātas koncertsesijās, kurās sastopas atšķirīgas kultūras vides, akadēmiskā mūzika tiek savienota ar mūsdienu kultūras elementiem – DJ eksperimentiem, elektronisko mūziku un spilgtām videoprojekcijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja