Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

precizēta (15:56) Rīgas 2014 muzikālo simbolu par nepilniem 20 000 latu veidos grupa Latvian Voices

Rīgas kā 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsētas muzikālo simbolu par nepilniem 20 000 latu veidos a'capella grupa Latvian Voices.

Kā liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā, nodibinājums Rīga 2014 slēgs 19 500 latu vērtu līgumu ar SIA LaVoCaLe Music Management par Rīgas 2014 muzikālo simbolu.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja nodibinājuma Rīga 2014 sabiedrisko attiecību programmas vadītājs Mārtiņš Drēģeris, ar grupu Latvian Voices jeb SIA LaVoCaLe Music Management noslēgtais līgums paredz, ka visos pasākumos, kuros šogad un nākamgad grupa piedalīsies, tiks popularizēta Rīga kā Eiropas kultūras galvaspilsēta. "Rīgas kā 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsētas programmā iekļauti vairāk nekā 200 pasākumi. Kur Latvian Voices pēc scenārija iederēsies, tur arī grupa būs. Taču savās uzstāšanās reizēs grupa Rīgu 2014 popularizēs arī šogad," izteicās Drēģeris.

Viņš norādīja, ka līgums paredz vairākas aktivitātes. Piemēram, ja norisinās mesas, koncerti, Rīgas vai Latvijas dienas ārvalstīs un tur paredzēta Latvian Voices uzstāšanās, tad mūziķi ikvienu apmeklētāju aicina uz Rīgu kā 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsētu, stāstīja Drēģeris, piebilstot, ka grupa to darīs ne vien visās publiskajās uzstāšanās reizēs, bet arī kā muzikālais simbols figurēs sabiedrisko attiecību aktivitātēs, preses konferencēs, kompaktdiskos, DVD. Tāpat ikvienā pasākuma afišā vai citos drukātos materiālos, kurā figurēs Latvian Voices nosaukums, grupa tiks pozicionēta kā Rīga 2014 muzikālais simbols.

Latvian Voices 2012. gadā uzvarēja Pasaules koru olimpiādes vienā kategorijā, savukārt pateicoties maestro Imanta Kokara iniciatīvai un diriģenta Romāna Vanaga centieniem, 2014. gadā Pasaules koru olimpiāde norisināsies Rīgā. 

Precizēta pēdējā rindkopa


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja