Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Pašmāju ražotāja JZ Microphones mikrofons ir redzams divu leģendu dziesmas video

Rokmūziķi Miks Džegers (The Rolling Stones) un Deivs Grols (Foo Fighters) nupat izdeva singlu Eazy Sleazy. Dziesmas videoklipā ir redzams Latvijas ražotāja JZ Microphones mikrofons. Kompozīcija Eazy Sleazy ir veltījums Covid-19 pandēmijai.

"Grupa The Rolling Stones kopš vasaras strādāja pie albuma, kura ierakstā tiek izmantoti vairāki JZ Microphones produkti. Pirms dažām dienām tika publiskota dziesma Eazy Sleazy, kurā izmantots JZ Microphones modelis Vintage 67," stāsta ieraksta producents Mets Klifords.

"Mēs diezgan bieži saņem ziņas no pasaules mēroga mūzikas zvaigžņu producentiem, ka studijas ierakstos izmantoti JZ Microphones," atzīst JZ Microphones valdes loceklis Andris Ēvelis. "Taču šie veiksmes stāsti paliek aizkadrā, jo mums nav tiesību publiskot foto vai video no ierakstu studijām, kurās redzami tādi mūziķi kā Lēdija Gāga vai Bono (U2) un citi. Lielajām zvaigznēm ir reklāmas līgumi ar globālajiem zīmoliem, kas viņiem aizliedz parādīties ar citiem zīmoliem, par spīti tam, ka mūzikas studijā viņi lieto tieši mūsu mikrofonus. Mika Džegera video ir īpašs ar to ka, ka šoreiz mūsu ražotais mikrofons ir teju pašā klipa centrā! Šī ziņa ir satricinājusi mūzikas industriju. Lai arī esam pazīstami profesionālajā vidē, tomēr esam mazs ražotājs no Latvijas, un te pēkšņi esam kopā ar vienu no pasaulē lielākajām mūzikas zvaigznēm Miku Džegeru un Deivu Grolu."

"Daudzi brīnās, kā tik mazas valsts un relatīvi maza ražotāja produkts var nonāk pasaules mēroga zvaigžņu priekšā? Manuprāt, pasaule ir nogurusi no lielajiem industrijas milžiem, zīmoliem, kas definē modi, tehnoloģiju un audio industriju. Cilvēki meklē ko jaunu, savādāku, iespējams, labāku un īpašāku, lai veicinātu savas radošās vēlmes. Latvija ir unikāla, jo pro-audio industrijā ir vairāki šādi veiksmes stāsti – Game Changer Audio, Sonarworks, Erica Synths, Reflector Audio un mēs – JZ Microphones. Šobrīd no ASV skata punkta, Eiropā pro-audio industriju definē divas valstis – Vācija un Latvija," uzsver Ēvelis.

JZ Microphones dibināta 2007. gadā Rīgā. JZ Microphones ir premium līmeņa studijas mikrofonu ražotājs, kuru produktus izmanto daudzas pasaules līmeņa mūzikas zvaignes, piemēram, Bono (U2), Lēdija Gāga, Krīstīna Agilera, Manic Street Preachers, Foo Fighters u. c. Uzņēmums īpaši vērtē sadarbību ar Latvijas mūziķiem un skaņu inženieriem, tā mikrofonus ierakstos izmanto maestro Raimonds Pauls, Instrumenti, Aminata, Justs, Reinis Jaunais, Aija Andrejeva, Neon Saturdays, Goran Gora u. c.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja