Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

No Salacgrīvas uz Lucavsalu. No 2022. gada festivāls Positivus notiks Rīgā

Festivāls Positivus maina savu norises vietu – turpmāk tas notiks nevis Salacgrīvā, bet Rīgā, Lucavsalā, informē festivāla rīkotāji. 2022. gadā festivāls notiks 15. un 16. jūlijā

Positivus rīkotājs Ģirts Majors par lēmumu festivālu rīkot Rīgā saka: "Par festivāla rīkošanu Rīgā mēs domājām jau daudzus gadus, bet Salacgrīva ir īpaša vieta un ieradumam ir liels spēks, un tāpēc tas nenotika agrāk. Ar katru gadu cīņa par māksliniekiem, kurus mēs vēlamies redzēt festivālā kļūst sīvāka un arī apmeklētājiem ir arvien lielākas izvēles iespējas koncertu apmeklēšanas ziņā, tāpēc mums ir jādomā, kā festivāls varētu attīstīties un turpināt augt. Mūsuprāt, festivāla norise Latvijas un Baltijas lielākajā pilsētā dos lielas nākotnes iespējas mūsu festivālam." 

"Tā ir lieliska ziņa Rīgai un mūsu pilsētas uzņēmējiem. Katrai metropolei ir nepieciešami lieli pasākumi, kas veicina tūrismu, nāk par labu pilsētas kafejnīcām, viesnīcām un tirgotājiem. Tāpat festivāls Positivus sniegs papildu iespēju popularizēt Rīgu pasaulē, stiprinot mūsu pilsētas tēlu aiz Latvijas robežām," uzsver Rīgas mērs Mārtiņš Staķis.

Positivus ir lielākais populārās mūzikas un mākslas festivāls Baltijā, kurš kopš 2007. gada noticis Salacgrīvā un katru festivāla norises dienu pulcējis līdz 30 000 mūzikas mīļotāju no Latvijas un ārvalstīm. Festivālā uzstājušies Niks Keivs, Roberts Plānts, Igijs Pops, Muse, Imagine Dragons, Elija Goldinga, The xx, Sigur Rós, Šineida O’Konora un daudzi citi. Kopumā – vairāki simti dažādu paaudžu mūziķu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja