Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Mainīts Elīnas Garančas koncerta norises laiks Lielajā dzintarā

2020. gada 10. oktobrī Liepājas koncertzālē Lielais dzintars ar solokoncertu pirmo reizi viesosies viena no pieprasītākajām operdziedātājām pasaulē, mecosoprāns Elīna Garanča. Iepriekš plānotais koncerts plkst. 18 tiks sadalīts divos koncertos, tādēļ visiem biļešu īpašniekiem obligāti jāapmaina koncerta biļetes pret kādu no jaunajiem norises laikiem 10. oktobrī plkst. 17 vai 20, informēja koncerta rīkotāji.

Biļešu apmaiņas pakalpojums būs pieejams, sākot no otrdienas, 15. septembra. Biļešu īpašniekiem jārīkojas šādi: izvēlēties sev ērtāko no diviem piedāvātajiem koncerta norises laikiem un apmainiet biļetes līdz 30. septembrim.

Ja biļetes iegādātas Biļešu paradīzes klātienes kasē, tās var apmainīt Liepājā, koncertzāles Lielais dzintars informācijas centrā, Radio ielā 8. Papildu informācija pa tālruni: 634 24 555.

Ja biļetes iegādātas internetā, biļešu īpašnieki aicināti sazināties ar koncertzāles Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļas vadītājas p.i. Aivu Juhnevicu, rakstot ziņu uz e-pastu [email protected]. E-pasta tematā jāraksta: Par Elīnas Garančas koncertu, tekstā norādīt vēlamo koncerta laiku un jaunos sēdvietu numurus, kā arī iepriekšējo biļešu numurus.

Lai pārceltā koncerta biļešu īpašniekiem pirmajiem dotu iespēju apmeklēt koncertu, no 15. līdz 30. septembrim tiks apkalpoti tikai šie klienti. No 1. oktobra atlikušās biļetes uz koncertu būs pieejamas brīvā tirdzniecībā visiem interesentiem.

Liepājas koncertzālē Lielais dzintars šī būs pasaulslavenās latviešu mākslinieces debija. Elīna Garanča Liepājā uzstāsies ar kamermūzikas programmu, kurā izskanēs Roberta Šūmaņa, Johannesa Brāmsa un Sergeja Rahmaņinova kamermūzikas darbi. "Elīna Garanča ir viena no pieprasītākajām dziedātājām – pasaulē šobrīd ir tikai daži mecosoprāni, kuri spētu viņai līdzināties vokāli, muzikāli vai dramatiski," par latviešu dziedātāju raksta medijs New York Classical Review.

Dziedātājas skatuves partneris koncertā būs pianists Malkolms Martino, kurš pazīstams kā koncertmeistars labākajām dīvām – Annai Ņetrebko, Annei Sofijai fon Oterei, Andželai Georgiu u. c. Kopā ar Elīnu Garanču viņi ir aizvadījuši koncertus prestižākajās zālēs – Vigmora zālē Londonā, Kārnegī zālē Ņujorkā, Vīnes Mūzikas biedrības Lielajā zālē –, kā arī Zalcburgas festivālā. Abu mākslinieku skatuviskā partnerība tiek dēvēta par maģisku.

Plašāka informācija lielaisdzintars.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja