Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Koncerts ar Vestardu Šimku, ELVI/DUNIAN un Katrīnu Neiburgu būs vērojams tiešraidē internetā

Ir izpārdotas visas biļetes uz trim Samsung Smart Sessions koncertiem, kuros pianists Vestards Šimkus saspēlēsies ar elektroniskās mūzikas duetu ELVI/DUNIAN un par mūzikas vizuālo noformējumu gādās atzītā multimediju māksliniece Katrīna Neiburga.

Samsung Smart Sessions ir pirmais šāda mēroga pasākums Latvijā, kura ietvaros akadēmiskā mūzika tiks apvienota ar elektronikas ritmiem un videoprojekcijām.

Jau neilgi pēc pirmā koncerta izsludināšanas tika rasta iespēja organizēt papildkoncertus, jo skatītāju interese redzēt un dzirdēt izcilo pianistu Vestardu Šimku citā ampluā izrādījās patiešām liela. Nu pilnībā izpārdoti jau trīs koncerti Splendid Palace lielajā zālē, un pieprasījums pēc biļetēm joprojām nav samazinājies.

Lai dotu iespēju koncertu redzēt arī tiem, kas biļetes nav paspējuši iegādāties, koncerta producenti, aģentūra SponsorKing meklēja variantus koncerta filmēšanai un pārraidīšanai internetā. "Mūs patiesi priecē skatītāju atsaucība,"  stāsta Elīna Liepiņa, Samsung zīmola vadītāja Baltijā. "Redzot auditorijas lielo interesi par grandiozāko šā gada Samsung Smart Sessions koncertu, radām iespēju nodrošināt koncerta filmēšanu un tiešraidi."

Pateicoties Samsung atbalstam, ikviens varēs internetā vērot trešo papildkoncertu, kas notiks otrdien, 11.decembrī. Koncerta tiešraides pieejas adrese tiks izziņota pirmdien, 10.decembrī.

Arī Vestards Šimkus atzīst, ka patiesi novērtē Samsung žestu, sniedzot iespēju koncertu redzēt daudz plašākai auditorijai: "Mēs kopā ar elektroniskās mūzikas duetu ELVI/DUNIAN un multimediju mākslinieci Katrīnu Neiburgu pie šī koncerta programmas strādājam jau trīs mēnešus. Visi esam ieguldījuši milzīgu radošo enerģiju, kā rezultātā top tiešām unikāls koncerts, tādēļ jo īpašs prieks, ka to redzēs un dzirdēs daudz vairāk skatītāji kā varētu satilpt trijās pilnās Splendid Palace zālēs."

Īpaši koncertam tiek gatavota ne tikai muzikālā programma un videoprojekcijas, bet arī tērpi, kurus radot, tērpu māksliniece Anda Penka, līdzīgi kā Katrīna Neiburga, iedvesmojusies no dabas, uzsverot tās kontrastainību un tik dažādo raksturu. Mākslinieces radītās žaketes kopā ar One Wolf biksēm un Del Gardi premium zīmola apaviem akcentēs mākslinieku izpildītās mūzikas raksturu – emocionāli piesātināto, majestātisko un niansēto Vestarda Šimkus virtuozajā klavierspēlē un dinamisko, eklektisko ELVI/DUNIAN radītajā mūzikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja