Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Klajā nāk Krisa Noa minialbums Distance Deluxe

Šodien, 6. novembrī, klajā nāk pašmāju mūziķa Krisa Noa (Chris Noah) minialbums Distance Deluxe, kas ir šī gada 20. martā iznākušā minialbuma Distance papildināta versija. Līdzās EP Distance_ dziesmām ierakstā atrodams singls This Is The Night, tā akustiskā dzīvā versija, kā arī fanu iemīļotās dziesmas River akustiskāka versija.

Par dziesmu This Is The Night Kriss stāsta: "This Is The Night ieraksta process notika pēc EP Distance izdošanas un jau tad nonācām pie secinājuma, ka tā ļoti labi iederas starp minialbuma dziesmām. Tā ir ne tikai kā spēcīgs singls, bet arī kalpo kā lielisks EP Distance papildinājums, kas piešķir patīkamu kontrastu pārējām minialbuma dziesmām." 

Dziesmas This Is The Night videoklips: 

Par akustisko dziesmu iekļaušanu minialbumā, mūziķis stāsta: "Dziesmas lielākoties rodas akustiski un tikai pēc tam, pievienojot dažādus instrumentus un citas nianses, tiek iegūts "pilnais skanējums", ko dzirdam radio un straumēšanas platformās. Arī This Is The Night radās šādā veidā, tādēļ vēlējos klausītājus aizvest līdz dziesmas pirmsākumiem un ļaut dzirdēt dziesmu tā, kā tā sākotnēji tika sakomponēta. Pats esmu liels akustiskās mūzikas cienītājs, tādēļ man ir liels prieks izdot šādu dzīvo dziesmas versiju, kurā esmu dzirdams tikai es ar savu ģitāru. Savukārt minialbumā iekļautā dziesmas River akustiskāka versija koncertos, kuros nespēlēju ar pilno grupu, ir kļuvusi par fanu favorītu un šādā skanējumā iegūst pavisam jaunu elpu." 

6. decembrī divos īpašos koncertos (plkst.17 un 20) Kriss Noa uzstāsies Rīgā Splendid Palace. Ņemot vērā pašreizējo situāciju valstī, Kriss komentē: "Gaidām šodienas valdības lēmumu, lai varētu lemt par to, ko darīt ar koncertu. Koncerts notiks un mēs ceram, ka 6. decembrī, bet, ja būs nepieciešamība, tad pārcelsim to uz laiku, kad atkal būs droši pulcēties." 

Biļetes uz koncertiem pieejamas visās Biļešu servisa kasēs un internetā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja