Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Grupa Instrumenti sola "skaisti savādu" piedzīvojumu Mežaparka Lielajā estrādē

26. un 27. augustā Mežaparka Lielajā estrādē uzstāsies grupa Instrumenti ar programmu Skaisti savāds. Koncerti ir paredzēti nelielam apmeklētāju skaitam. Mūziķi sola radīt neierastu atmosfēru un "citādu grupas Instrumenti koncerta pieredzi"

"Koncerts Skaisti savāds no tiesas būs skaisti savāds piedzīvojums, jo Mežaparka estrādi, kuru esam pieraduši redzēt vairāku desmitu tūkstošu cilvēku piepildītu, šoreiz piepildīsim pavisam citādā formātā – šaurākā apmeklētāju lokā, emocionāli tuvā atmosfērā, kurā, līdztekus mūsu mūzikas skanējumam, apmeklētājiem ļausim sajust arī Mežaparka estrādes lielumu," stāsta Instrumentu dalībnieks Jānis Šipkēvics.

Koncertos skanēs dziesmas no grupas albumiem latviešu valodā. Uz skatuves māksliniekiem pievienosies arī viesi. “Tie būs divi īpaši vakari radošā un muzikālā atmosfērā, kurā koncerta apmeklētāji varēs sajusties tiklab kā viens vesels, tiklab – "pilnīgi viens", atrodot sev piemērotāko koncerta baudīšanas veidu Mežaparka estrādes plašumos," uzstāšanās formātu komentē Instrumentu dalībnieks Reinis Sējāns.

Koncerts 26. augustā ir plānots apmeklētājiem tikai ar derīgiem Covid-19 sertifikātiem, kas apliecina vakcinācijas pret Covid-19 vai vīrusa pārslimošanas faktu. Savukārt koncertu 27. augustā aicinātas apmeklēt personas ar negatīvu Covid-19 testu, tajā skaitā arī ģimenes ar bērniem, kuriem nav iespējas saņemt Covid-19 sertifikātu. 

Biļetes var iegādāties biļešu tirdzniecības vietnē Aula.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja