Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Grupa Astro’n’out un Sudden Lights izdod dziesmu Haosā

Šodien, 21. februārī, atklājot Sudden Lights koncerttūri, viņi kopā ar grupu Astro’n’out nāk klajā ar jaunu singlu Haosā, informēja grupas Sudden Lights pārstāve Inga Zālīte.

Šī dziesma neplānoti turpina sadarbību tendenci Latvijas mūzikas dzīvē, bet nedaudz citā šķautnē, atgādinot, ka muzikālos duetos var satikies ne tikai soloizpildītāji, bet arī sevi jau pierādījušas grupas.

Grupas Sudden Lights solists Andrejs Reinis Zitmanis stāsta: “Ar grupas Astro’n’out mūziku esam uzauguši un uzskatām viņus par vienu no tām latviešu grupām, kas iedvesmojusi arī mūsu mūzikas tapšanu un skanējumu, tāpēc vēlme aicināt viņus uz kopīgu sadarbību mūsos bija jau ilgāku laiku. Tas bija kas vairāk par nepieciešamību rakstīt jaunu dziesmu.”

“Man patīk sajūta, ka mēs neesam vientuļa sala. Ka Latvijas mūzikas skatuvē mēs visi esam kopā un mijiedarbojoties varam rast kopienas sajūtu. Paaudzes var miksēties, un tam īsti nav nozīmes, galvenais ir vēlme radīt jēgpilnu mūziku, un kopīgi tas var izdoties, ja dalām līdzīgas vērtības. Ar Sudden Lights jūtu šo līdzīgo DNS,” stāsta Astro’n’out grupas soliste Māra Upmane-Holšteine.

Dziesma Haosā, kuras līdzautors un producents ir Rūdolfs Budze (DJ Rudd), parāda abas grupas atkal nedaudz citā skanējumā.  M. Upmane-Holšteine par dziesmas vēstījumu: "Jūtu, ka meklējam atbildes uz īsti vēl nenoformulētiem jautājumiem, bet intuitīvi zinām, ka jābūt kādai brīvākai, tīrākai sajūtai. Caur liekā atmešanu, meklējam ceļu pie sevis, prom no burzmas, trokšņa un haosa. Lai pa īstam atkal satiktos ar tiem, kas mums blakus, bet vēl jo svarīgāk - arī ar sevi pašu.

Sudden Lights Latvijas koncerttūres Vislabāk ir tur, kur manis nav pirmais koncerts izskanēs 21. februārī Valmieras kultūras centrā, 28. februārī Liepājā k/n Wiktorija, 7. martā Alūksnes kultūras centrā. Koncertu tūres noslēguma lielkoncerts izskanēs 20. marta vakarā Hanzas peronā. Katru koncertu papildinās dziedātāja Elizabete Gaile un koris no koncertvietas pilsētām.

Biļetes: aula.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja