Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

FOTO: Šovakar Mežaparkā notiks pirmais no trim grupas Instrumenti koncertiem

No 26. līdz 28. augustam Mežaparka Lielo estrādi pieskandinās grupa Instrumenti ar koncertsēriju Skaisti savāds

26. un 28. augusta koncerti ir paredzēti apmeklētājiem ar derīgu Covid-19 pārslimošanas vai vakcinācijas fakta sertifikātu. Uz šiem koncertiem pieaugušo pavadībā var ierasties arī bērni līdz 12 gadu vecumam (nepieciešamis iegādāties biļetes ģimenes sektorā). Uz 28. augusta koncertu tirdzniecībā vēl ir pieejamas stāvvietu un ģimenes sektora biļetes. 

27. augusta koncerts ir paredzēts apmeklētājiem ar derīgu Covid-19 pārslimošanas vai vakcinācijas fakta sertifikātu, kā arī Covid-19 negatīvu testēšanas sertifikātu. Covid-19 tests ir jāuzrāda QR formātā, to var iegūt, ievadot testa kodu šeit https://covid19sertifikats.lv/. Tests koncerta norises laikā nedrīkst būt vecāks par 48 stundām.

Uzrādot sertifikātus, apmeklētājiem ir jāuzrāda arī personu apliecinošs dokuments – pase vai ID karte. Ģimenes sektorā katram koncerta baudītājam ir paredzēta sava sēdvieta, tāpat arī 27. augusta koncertā visiem koncerta apmeklētājiem tiks nodrošināta, ar drošu distanci izvietota, sēdvieta. 

Koncerta apmeklētāji stāvvietu zonās ir laipni aicināti ņemt līdzi savus pledus, uz kuriem iekārtoties šova baudīšanai. Koncerta norises teritorijā nav atļauts ienest lietussargus, nepieciešamības gadījumā koncertā būs arī iespēja iegādāties lietusmēteļus.

Apmeklētāji aicināti ierasties laikus, lai neveidotos rindas. Ieeja koncerta teritorijā – no plkst. 19. Koncerta sākums – plkst. 21, plānotais beigu laiks – ap plkst. 23. Mežaparkā var nokļūt, izmantojot Rīgas sabiedrisko transportu – 11. tramvaju, 2., 9., 11. vai 24. autobusu. 

Koncerta teritorijā ir jāievēro valstī noteiktie drošības pasākumi.

Koncerti ir paredzēti nelielam apmeklētāju skaitam, kas kopā ar mūziku, scenogrāfiju, gaismām un mēroga pretnostatījumu radīs neierastu atmosfēru Mežaparka Lielajā estrādē un citādu grupas Instrumenti koncerta pieredzi. Programmā skanēs dziesmas no grupas albumiem latviešu valodā, uz skatuves grupai pievienosies arī viesi.

Biļetes var iegādāties vietnē Aula.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja