Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

FOTO: Mežaparkā izskan projektu GACHO un MESA lielkoncerts

Sestdien, 19.augustā, aptuveni 20 tūkstoši fanu un mūzikas cienītāju devās uz Mežaparka Lielo estrādi, lai vienā no skaistākajiem šīs vasaras vakariem baudītu projektu GACHO un MESA lielkoncertu, kas iezīmēja talantīgā mūziķa Gata Irbes 25 gadus ilgo darbību uz skatuves.

Šī bija pirmā reize, kad projekti GACHO un MESA bija redzami uz vienas skatuves, vienā koncertā un tas bija neaizmirstams piedzīvojums ar pārsteigumiem visiem tā apmeklētājiem.

Koncerta laikā uz skatuves kāpa vairāki īpaši viesi, tai skaitā leģendārā hiphopa grupa S’T’A, kas nereti tiek dēvēti par šīs kultūras aizsācējiem Latvijas mūzikā. Tas gan bija tikai viens no pārsteigumiem, jo dažādās kompozīcijās GACHO un MESA projektiem uz skatuves pievienojas arī Pēteris Upelnieks, apvienība “Laika Suns”, Justs un kulminācijā fanu aprindās tik iemīļotās dziesmas ‘Vērtības’ laikā, kā punktiņš uz i, kāpa pašmāju ikoniskā dziedātāja – Ieva Akuratere.

Kopumā koncertā ar instrumentālo un vokālo izpildījumu piedalījās vairāk nekā 20 mūziķi. Īpaši sirsnīgas izvērtās dziesmas ‘25’ un ‘Who Wanna Fly’, kurās GACHO uz skatuves repoja kopā ar, iespējams, nākamo jauno reperu paaudzi – mazajiem puišiem Ralfu un Kārli.

Pats Gatis koncerta laikā vairākkārt uzsvēra, ka sajūtas ir grūti aprakstāmas un visticamāk apziņā šis notikums nosēdīsies tikai pēc dienas vai divām. Mežaparka koncerts bija līdz šim visapmeklētākais projektu GACHO un MESA koncerts. Kā arī publikas iesaistīšanās un līdzi dziedāšana bija patiesi ievērības vērta. 

Par skatītāju ērtībām un izklaidi rūpējās Mesas un Gacho draugi - apdrošināšanas un tehnoloģiju uzņēmums "Balcia", kuri nodrošināja apsargājamu bezmaksas “Balcia City Combo” braucamrīku novietni un mantu glabātavu pie ieejas Mežaparka lielajā estrādē un īpašu “Balcia VIP Lounge” fanu zonu tuvāk skatuvei. Kā informēja uzņēmuma pārstāvji, vairāk nekā 200 apmeklētāji izmantoja velonovietni un vēl ievērojams skaits novērtēja iespēju atstāt apsargājamā vietā moto ķiveres, privātos skrejriteņus un citas lielākas personīgās mantas, ko nedrīkstēja ienest koncerta teritorijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja