Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Džeisons Derulo nākamgad būs viens no Positivus festivāla galvenajiem māksliniekiem

Džeisons Derulo (Jason Derulo) ir pirmais zināmais nākamā gada Positivus festivāla galvenais mākslinieks, kurš uzstāsies uz LMT skatuves, informēja festivāla rīkotāji. 2024. gadā Positivus festivāls notiks 19. un 20. jūlijā Rīgā, Lucavsalā.

Mākslinieka koncerti ir slaveni ar savu iespaidīgo deju šovu, kas piepildīti ar hitiem, karstiem ritmiem un pozitīvu enerģijas lādiņu. Džeisons Derulo savu zvaigznes statusu ieguva, vēl būdams pusaudža gados, un tagad ir pasaules mēroga superzvaigzne, ražīgs R&B, popmūzikas, repa dziesmu autors ar neskaitāmiem hitiem un augsti novērtētām sadarbībām ar pasaulē zināmiem māksliniekiem.  

Ar inovācijām, žanru sajaukumu mūzikā un ārkārtīgu radošumu Džeisons Derulo ir sevi pierādījis kā vienu no dinamiskākajiem, populārākajiem dziedātājiem, deju hitu veidotājiem globālajā popmūzikā. Kopš izrāviena ar pieckārtēju RIAA sertificētu singlu Whatcha Say Džeisons Derulo ir pārdevis vairāk nekā 250 miljonus singlus visā pasaulē un izdevis virkni mega hitu, tostarp 15 platīna singlus - Wiggle, Talk Dirty, Want to Want Me, Trumpts, It Girl, In My Head, Ridin' Solo, Don't Wanna Go Home, Marry Me, Get Ugly, Swalla, Savage Love un Take You Dancing. Starp nozīmīgiem singliem atrodams arī Savage Love, kas kopā ar BTS un tā oficiālais remikss kļuva par neapturamu, starptautisku sensāciju un aktuālāko hitu TikTok platformā 2020. gadā un ierindojās Billboard Hot 100, kā arī vairāku topu pirmajā vietā vēl 16 valstīs visā pasaulē. Panākumi ietver arī kļūšanu par vienu no ietekmīgākajiem TikTok platformas lietotājiem, kur mākslinieks var lepoties ar 11. vietu platformā un ceturto visvairāk sekoto vīrieti.

Šobrīd Džeisons Derulo strādā pie sava ļoti gaidītā piektā studijas albuma — un tas ir pirmais pilnais albums kopš 2015. gada topu pirmajā vietā esošā Everything Is 4 izdošanas. Jaunajā albumā iekļautas dziesmas Lifestyle kopā Adam Levine (mežonīgi lipīga dziesma), Take You Dancing (pandēmijas laika hits, kas iedvesmota vairāk nekā pusmiljonam TikTok videoklipu veidošanu) un dubultplatīna singls Savage Love. Džeisons Derulo uzsāk drosmīgu jaunu ēru savā nepārtraukti mainīgajā mākslinieciskajā karjerā, pierādot savu neticamo spēju noturēties līknes priekšā, vienlaikus pilnveidojot neaizmirstamu popdziesmu radīšanas burvību.

Festivāla biļetes pieejamas www.positivusfestival.com un Biļešu serviss tīklā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja