Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Rīgas Ritmi 2014 - piesātināta mūzikālā programma četru dienu garumā

Festivāls Rīgas Ritmi 2014 no 2. līdz 5.jūlijam saviem apmeklētājiem piedāvās piesātinātu koncertu programmu, kuras ietvaros Kongresu namā katru vakaru plānoti pat divi koncerti pēc kārtas.

Festivāls arī šogad turpina tradīciju, piedāvājot apmeklētājiem karstajos jūlija vakaros veldzēties naksnīgās pilsētas noskaņās. Šoreiz - Daugavas koncertzālē, kur 3., 4. un 5.jūlijā plkst. 22 norisināsies Olainfarm Jazz Nights.

Festivāla atklāšanas koncerts notiks 2.jūlijā plkst. 17 Origo Summer Stage. No 3. līdz 5.jūlijam ar koncertiem Rīgas Kongresu namā uzstāsies Latvijā vēl neredzēti un nedzirdēti izpildītāji, piemēram, pārsteidzošs džeza arfas mākslinieks no Kolumbijas – Edmars Kastaņeda, Itālijas džeza dārgumi Paolo Fresu un Daniele Di Bonaventure, ģitāras virtuozs no Lielbritānijas Maiks Dovss. Pirmo reizi Rīgā viesosies slavenā smooth jazz apvienība Jeff Lorber Fusion. Neaizmirstamu fado, ladino un flamenko mūzikas koncertu sniegs Jasmīna Levī, kā arī mūsu pašu Latvijas Radio bigbends kopā ar izcilo trompetistu Rendijs Brekers. Šogad festivāla programmu rotā sevišķi daudz džeza lēdiju – jau minētā Jasmīna Levī no Izraēlas, Reičela Klaudio no Francijas, Austrijas uzlecošā zvaigzne Susana Savofa un mūsu pašu džeza dāmas Inga Bērziņa, Rūta Dūduma, Diāna Pīrāgs un konkursa Riga Jazz Stage 2014 Grand Prix ieguvēja Kristīne Prauliņa.

Neiztrūkstoša festivāla Rīgas Ritmi sastāvdaļa – meistarklases – arī šogad aicina pieteikties mūzikas entuziastus un interesentus Maika Dovsa (ģitāra), Albares (mūzikas industrija), Džefa Lorbera (taustiņi), Reičelas Klaudio (vokāls) un Edmara Kastaņedas (arfa) vadītajās meistarklasēs. Šogad tiek turpināts arī festivāla Rīgas Ritmi Showcase projekts. Koncertus apmeklēs mūzikas eksperti no Polijas, Vācijas un Lielbritānijas, lai iepazītos ar festivāla norisi, kā arī – gūtu ieskatu Latvijas mākslinieku priekšnesumos.

Vairāk informācijas: www.rigasritmi.lv

Rīgas Ritmi piedāvā arī vairākus bezmaksas koncertus brīvdabas atpūtas parkā Egle. Biļetes var iegādāties visās Biļešu servisa kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja