Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Frank/Pashkevich koncerttūre Latvijā

Frank/Pashkevich Quartet, kas latviešu džeza cienītājiem nav svešs, sniegs divus koncertus: 15.novembrī plkst.20 klubā Piens, kā arī 16.novembrī plkst.19 Valmieras klubā Parks.

Dāņu ģitārists Kristians Franks (Christian Frank)  un latviešu saksofonists Deniss Paškevičs satikās 2010.gadā, un kopš tā laika muzikālā sadarbība tiek turpināta, priecējot un muzikāli bagātinot džeza mīļotājus gan Latvijā, gan Dānijā. 2011.gadā kvarteta sastāvā mūziķi ierakstīja sava debijas albumu Outlook un 2012. gadā to izdeva Dānijā sadarbībā ar mūzikas izdevniecību Geteway music. Albumā apkopoti deviņi skaņdarbi, kuru autori ir gan K.Franks, gan D. Paškevičs

Savukārt 17.novembrī plkst.19 klubā Artelis notiks pirmatskaņojums jaunam projektam - Frank/Pashkevich Duo. Koncertā būs iespēja baudīt muzikālu performanci, kurā savijas dāņu ģitārista Kristiana Franka liriskā puse un latviešu saksofonistam Denisam Paškevičam raksturīgā ekspresīvā skaņa. Klausītāji aicināti izbaudīt ar romantisku atmosfēru piesātinātu muzikālu priekšnesumu, kurā modernais džezs mijiedarbojas ar impropasāžām, blūza elementiem un skaistām balādēm, tādejādi savienojot džeza tradīcijas ar oriģinalitāti.

Vienlaikus 17.novembra vakars būs zīmīgs ar to, ka koncerta ietvaros publiski ikviens tiks iepazīstināts ar džeza mūzikas aģentūru PASHKEVICH management group, kas turpina aizsākto darbu džeza mūzikas popularizēšanā Latvijā.

Tāpat 17. novembrī ar Dānijas Kultūras institūta atbalstu notiks K.Franka un D. Paškeviča meistarklase gan mūziķiem, gan arī ikvienam interesentam. Meistarklase notiks Dānijas Kultūras institūtā (Berga Bazārā, Marijas iela 13 k., 2. stāvā) plkst.13. Sīkāka informācija par meistarklasi iegūstama, jautājot PASHKEVICH management group sociālo tīklu Twitter un Facebook kontos. Dalība meistarklasē par brīvprātīgu ziedojumu

PASHKEVICH management group aicina ikvienu apmeklēt koncertus un meistarklasi un pavadīt laiku muzikāli bagātā un augstvērtīgā gaisotnē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja