Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

LNMM norisināsies diskusija Kas notiek Latvijas arhitektūrā?

Šodien, plkst. 15 Latvijas Nacionālajā mākslas muzeja kupola zālē sadarbībā ar BREL Forum norisināsies publiska diskusija Kas notiek Latvijas arhitektūrā?, informēja pasākuma pārstāve Austra Marta Jirgensone.

Sarunā piedalīsies pieredzes bagāti arhitektūras nozares pārstāvji -  Latvijas Arhitektu savienības prezidente Gunta Grikmane, arhitekts un Latvijas Arhitektūras gada balvas 2017 Nacionālās žūrijas priekšsēdētājs un arhitektu biroja Jaunromāns&Ābele vadītājs Mārtiņš Jaunromāns, arhitekts un Nacionālās žūrijas pārstāvis, arhitektu biroja SZK un Partneri vadītājs Andis Sīlis, biroja Rīgas pilsētas arhitekts direktors Gvido Princis un MARK Arhitekti vadošais arhitekts Aleksejs Birjukovs. Diskusiju moderēs arhitektūras kritiķe Ieva Zībārte.

Arhitektūras nedēļas ietvaros rīkotās diskusijas mērķis ir aktualizēt jautājumus, kas svarīgi ne tikai arhitektiem, bet visai sabiedrībai un skar nozares, pilsētvides un iedzīvotāju ikdienu. Sarunas  laikā īpaša nozīme tiks pievērsta arhitektūras jaunievedumiem pilsētu un lauku vidē, kā arī tiks apspriests arhitektūras mantojums. Tiks vērtēta tā ietekme uz jaunu rajonu un teritoriju attīstību, kā arī šo rajonu un mājokļu arhitektūras attīstība neatkarīgi no jau esošā arhitektūras mantojuma. Tiks aktualizēts jautājums par arhitektu pētniciskajām un sociālajām iniciatīvām.

Diskusiju organizē Latvijas Arhitektu savienība sadarbībā ar ikgadējo nekustamo īpašumu konferenci BREL Forum, kas norisināsies 3. novembrī. BREL forums ir viena no vadošajām nekustamā īpašuma konferencēm Baltijas valstīs, kas koncentrējas uz jaunāko nekustamā īpašuma tendenču apkopošanu un tirgus attīstības izpēti.  Sarunu būs iespējams noskatīties arī tiešraidē Latvijas Arhitektu savienības un BREL Forum Facebook lapā: www.facebook.com/brelforum.

Diskusija ir publiska un  bez ieejas maksas. Lūdzam ņemt vērā, ka vietu skaits ir ierobežots.

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja