Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Seriāla Paliec negatīvs tituldziesmai tapis krāsains un priecīgs videoklips

Jaunākajam LTV jauniešu seriālam Paliec negatīvs tapusi tituldziesma un mīlīgs videoklips. Dziesmu, kuras estētikā, tāpat kā seriālā, veiksmīgi savīta 1970. gadu stilistika un mūsdienas.

Stay negative, my love iedziedājis jaunais dziedātājs Toms Kalderauskis, mūziku sarakstījis Edgars Mākens, bet dziesmas tekstu kopīgi veidojusi seriāla režisore Una Rozenbauma un Edgars Mākens.

"Līdzīgi kā pats seriāls, šī dziesma ir kā spēle, kurā apvienojas dažādas ietekmes. Episkā 1970. gadu estrāde ar lielu aranžējumu, minimālistiskā 8-bit spēļu mūzikas estētika, mūsdienu elektronisko instrumentu skaņa, Deivida Bovija dziesmas citāts un tekstā – stāsts par jaunību un dīvainību. Prieks, ka to visu izdevās "savilkt" kopā, kā arī, ka izdevās laba sadarbība ar jauno dziedātāju Tomu Kalderauski," atklāj dziesmas mūzikas un viens no teksta autoriem Edgars Mākens.

Dziesmu studijā ierakstījuši mūziķi Toms Kalderauskis (balss), Edgars Mākens (elektroniskie instrumenti, ģitāra, piebalsis), Jānis Rubiks (bass). Skaņas ierakstu veicis Krišjānis Geidāns, video montāžas režisore – Sintija Andersone.

Seriālam ir sešas epizodes, kas katra ir aptuveni 12 minūtes gara. Tas veidots filmu studijā fon Films, kuras radošajā kontā šis ir pirmais seriāls. Seriāla scenārijs tika veidots no nulles, sadarbojoties seriāla režisoru tandēmam Mārim Lagzdiņam un Unai Rozenbaumai, veiksmīgi pieaicinot ilggadējo Pusnakts šova septiņos un seriāla Nopietni? scenāristi Ievu Biti. Seriālu producēja Agate Prozoroviča, kura ilgi darbojusies Film Angels Studio un šobrīd darbojas kā izpildproducente spēlfilmu kategorijā.

16+ Youtube kanāls ir Latvijas Televīzijas radīta eksperimentālā satura platforma auditorijai, kas tradicionālu televīzijas saturu vairs nepatērē. Jaunāko informāciju par 16+ saturu iespējams meklēt 16+ Youtube kanālā (LTV_16plus), un Instagram (@ltv_16plus) un Facebook (@LTV16plus) kontos.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja