Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Sākta jauna latviešu oriģinālseriāla, psiholoģiskā trillera Bezvēsts pazudušās filmēšana

Līdz ar vasaras atnākšanu ir sākta tehnoloģiju un izklaides uzņēmuma Tet oriģinālseriāla, psiholoģiskā trillera Bezvēsts pazudušās filmēšana pēc latviešu rakstnieces Leldes Kovaļovas debijas romāna motīviem, informēja Tet pārstāve Lāsma Trofimova.

Bezvēsts pazudušās šķetinās divu pazudušu sieviešu meklējumus kādā nomaļā Latvijas mazpilsētā. Skatītājiem būs iespēja sekot līdzi policijas izmeklētāja Konstantīna no Sanktpēterburgas centieniem rast atbildes uz to, kas noticis ar viņām un kā tas ir saistīts ar kādu asins stindzinošu pagātnes noslēpumu, ko glabā šīs vietas iedzīvotāji.

Galvenās lomas seriālā atveidos Juris Žagars, Mārtiņš Vilsons, Rēzija Kalniņa, Kristīne Nevarauska, Andris Keišs, Mārtiņš Kalita un Latvijā dzimušais, bet lielākoties Krievijas projektos startējušais Nikolajs Šestaks, kurš spēlēs policijas izmeklētāju. Tāpat Bezvēsts pazudušajās piedalīsies Ģirts Jakovļevs, Dainis Gaidelis, Lelde Dreimane, Natālija Živeca, Madara Bore, Niklāvs Kurpnieks, Inese Pudža un citi.

Stāstot par to, kas viņu ir uzrunājis iesaistīties šajā projektā, Rēzija Kalniņa atklāj, ka tā ir komanda un scenārijs: "Tas atbalso arī man piemītošo nebeidzamo izpēti par to, kā pagātne atsaucas uz mūsdienu dzīvi, mūsu pašu pieredzi un nākotnes notikumiem. Un Bezvēsts pazudušo scenārijā tas ir ārkārtīgi intriģējoši, jo ir gan attiecības, gan detektīvs, gan psiholoģiska trillera iezīmes. Man ir būtiski, lai stāsts un tēma attīstās, lai tā ir vienlaikus gan mūsdienīga, gan mūžīga."

Seriāla režisors un scenārija autors ir jaunais un talantīgais režisors Vlads Kovaļovs, kura īsfilmas internetā skatītas vairākus miljonus reižu un darbi godalgoti prestižos kino festivālos. Tā producente – romāna autore Lelde Kovaļova. 

Par uzņemšanas centrālo vietu ir izvēlēta Mālpils un tās gleznainā muiža, kur risināsies gandrīz visa Bezvēsts pazudušo darbība. Taču seriāla filmēšana notiks arī citās krāšņās Latvijas vietās, piemēram, Siguldā un Kandavā.

Bezvēsts pazudušās pie skatītājiem nonāks jau šī gada rudenī un būs vērojamas Shortcut lietotnē, savukārt TV pirmizrādi seriāls piedzīvos nākamajā pavasarī kanālā STV Pirmā!.

Top komentāri

?
?
Kurš Latvijas mazpilsētā stāstīs svešajam, pie tam nesaprotamā krievu valodā runājošam, asins stindzinošu pagātnes noslēpumu??? Nelatvisks sižets no brīža, kad vietējie atbildēs svešā sveicienu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja