Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Foto: Top jauns pašmāju detektīvseriāls Nelūgtie viesi

Sākta detektīvžanra daudzsēriju filmas Nelūgtie viesi filmēšana, ko veido Tet sadarbībā ar scenārija autoru un režisoru Vladu Kovaļovu, producenti Leldi Kovaļovu un galveno operatoru Tomu Zarānu.

Autori iepriekš veidojuši plašu popularitāti ieguvušās un skatītāju iemīļotās daudzsērijas filmas Bezvēsts pazudušās divas sezonas. Jaunā oriģinālsatura galvenajās lomās varēs redzēt Andri Daugaviņu, Niklāvu Kurpnieku, Mārtiņu Kalitu, Katrīnu Kreili, Normundu Laizānu, Tomu Kursīti, Vari Vētru, Kristīni Nevarausku-Atkočūni, Gerdu Emburi un citus. Pie skatītājiem topošais darbs nonāks 2023. gada sākumā un būs pieejams izklaides platformā Tet+.

Nelūgtie viesi būs aizraujošs stāsts par sarežģītu izmeklēšanas lietu, kuru risinās divi izmeklētāji – Ričards un Oskars. Šīm lomām apstiprināti talantīgie aktieri Andris Daugaviņš (Kriminālās ekselences fonds) un Niklāvs Kurpnieks (Bezvēsts pazudušās).

Pēc ballītes kādā viesu mājā meža ielokā tiek atrasts miris jubilārs – 27 gadus jaunais Valters, ko atveido Toms Kursītis. Aizdomās turamie kļūst visi, kuri bija šajās dzimšanas dienas svinībās – Valtera tuvākie un uzticamākie draugi. Turklāt izmeklēšanu sarežģītāku padara fakts, ka  visi  liecinieki nepārtraukti melo un neviens nav gatavs atklāt, kas patiesībā notika slepkavības naktī, pēc kuras katram no viņiem dzīve vairs nekad nebūs tāda, kā iepriekš. Jo mums katram ir kāds noslēpums, ko mēs nekad negribētu atklāt pārējiem.

"Kad izlasīju pirmās scenārija epizodes, sapratu, ka šis ir stāsts, kuru vēlos nodot skatītājiem –  abu  izmeklētāju raksturi un fascinējošā sadarbība aizraus skatītāju. Atrisinājums man pašai bija ļoti negaidīts, turklāt priecājos, ka mums taps jauns oriģinālsaturs sadarbībā ar Tet," stāsta daudzsēriju filmas producente Lelde Kovaļova.

“Dramatiskas un noslēpumiem apvītas tikšanās, kā arī dažādu noziegumu atklāšanas ir skatītāju iecienītā detektīvžanra galvenie notikumi. Topošā Vlada un Leldes Kovaļovu daudzsēriju filma noteikti ienesīs jaunas vēsmas plašajā seriālu piedāvājumā un būs tik pat iemīļota, kā Bezvēsts pazudušās. Līdzīgi kā iepriekš, jaunā projekta veidošanā tiek ielikta ne vien liela enerģija un darbs, bet pie tā strādā arī profesionāla komanda un izcili aktieri,” saka Tet TV un izklaides pakalpojumu daļas direktore Inga Alika-Stroda.

Filmas uzņemšana norisināsies lielākoties Kandavas pilsētā un tās apkārtnē. Proves uz galvenajām lomām norisinājās vairākus mēnešus, un veidotāji sola skatītājus iepazīstināt arī ar daudziem jauniem talantiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja