Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Aicina izmantot alternatīvu degvielas veidu – autogāzi

Sekojot tirgus pieprasījumam un jaunākajām tendencēm degvielas tirgū, inovatīvu auto tehnoloģiju ieviesējs, ražotājs un uzstādītājs Autonams kopīgi ar vadošajiem auto industrijas pārstāvjiem – Inchcape, Latvija Statoil, Sixt Leasing, CSDD un banku Swedbank uzsāk autogāzes popularizēšanas un atbalsta kampaņu Maini degvielu. Maini vidi, kuras ietvaros aicinās autovadītājus izmantot alternatīvo degvielas veidu autogāzi, piedāvājot jaunus risinājumus. 

Ir aprēķināts, ka izmantojot jaunākās paaudzes autogāzes iekārtas, izdevumus par degvielu iespējams samazināt uz pusi, un uzstādīšanas izmaksas atpelnīt pusgada laikā.

Pakāpeniski pieaugot naftas un naftas produktu cenām, mainās pircēju pieprasījums un degvielas patēriņa tendences. Autovadītāji meklē ekonomiski izdevīgākus un videi draudzīgākus degvielas veidus. Notiek ne tikai autoparku "dīzelizācija", bet strauju popularitāti iemanto arī autogāze. Pēc CSDD datiem pēdējā gadā divkāršojies mēneša laikā ar autogāzi aprīkoto automašīnu skaits, šā gada oktobrī pārsniedzot 600 mēnesī uzstādīto iekārtu skaitu.

Autogāze šobrīd ir izdevīgākais alternatīvās degvielas veids. Braukšanas izdevumus tas samazina līdz pat 60%, bet vidēji aktīvs autobraucējs, mēnesī nobraucot aptuveni 2000 km, autogāzes uzstādīšanas izmaksas var atpelnīt jau pusgada laikā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko