Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Pasaules slavenības aicina skatītājus ļauties unikālam vizuālam ceļojumam

Ikvienam ir nepieciešams atelpas brīdis no ikdienas stresa un haosa. Latvijā pieejams jauns seriāls "Mierīgā pasaule" – tā ir unikāla, vēl nebijuša formāta pārraide, kurā hipnotizējoši kadri un pasaules slavenāko aktieru balsis piedāvā iespēju atslābināties. "Mierīgā pasaule" piektās sērijas centrā ir latvietis, kurš ar mērķi piepildīt bērnības sapni, ir atradis mieru dabas lēnajā un līdzsvarotajā ritmā, grebjot kanoe laivu no liela, bet pakļāvīga koka Latvijas mežos. Sēriju ierunājis slavenais aktieris Kianu Rīvss.

Seriāls "Mierīgā pasaule" ir mūsdienu steidzīgās dzīves antonīms, kurā zvaigznes no visas pasaules, tostarp Maheršals Ali,  Prijanka Čopra Džonasa, Idriss Elba, Oskars Īzaks, Nikola Kidmena, Zoja Kravica, Lūsija Liu, Kilians Mērfijs, Kianu Rīvss un Keita Vinsleta aicina skatītājus doties vizuālā ceļojumā un izbaudīt pasaules dažādību. 

Balstoties uz mobilās aplikācijas "Calm" vakara pasakām pieaugušajiem "Sleep Stories", kurām ir vairāk nekā 250 miljoni klausījumu, katra seriāla relaksējošā sērija ir veidota ar mērķi palīdzēt skatītajiem atslābināties. Stāsti, kuri veidoti sadarbībā ar zinātniekiem, burvīgi skaņdarbi un pārsteidzoši skati nomierina ķermeni un prātu. Ikkatra slavenību ierunāta sērija aicina skatītāju doties vizuālā ceļojumā pa visu pasauli - no nūdeļu meistara virtuves Sietlā līdz Latvijas mežiem un Visuma tālākajiem nostūriem.

Paralēli sērijām par krāšņajiem zemūdens koraļļiem, brīnumaino stikla pūtēju pasauli, iespaidīgajām putnu migrācijām, sniegputeņu valdzinājumu, Visuma noslēpumiem, no paaudzes paaudzei nodotu nūdeļu recepti, zirgiem un šokolādi - kakao koku dāvanu, skatītājiem ir pieejama slavenā aktiera Kianu Rīvsa ierunāta sērija, kas ir filmēta Latvijas mežos. "Mierīgās pasaules" piektās sērijas "Living Among Trees – Narrated by Keanu Reeves" centrā ir latvietis, kurš ar mērķi piepildīt bērnības sapni ir atradis mieru dabas lēnajā un līdzsvarotajā ritmā, grebjot kanoe laivu no liela, bet pakļāvīga koka.

Seriāls "Mierīgā pasaule" ir pieejams straumēšanas platformā "discovery+".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko