Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Saldie dzērveņu batoniņi

Sastāvdaļas: 240 g miltu, 180 g cukura, šķipsna sāls, 120 g sviesta, 300 g dzērveņu, 60 ml greipfrūtu sulas, 1 tējkar. rīvētas greipfrūta miziņas.

1. Bļodā sajauc miltus, 60 g cukura un sāls. Pieliek sviesta gabaliņus un ar pirkstiem saberž drupatās.

2. Cepamplātī ieklāj cepamo papīru un uz tā pieplacinot izklāj drupatu mīklu, ko pēc tam sadursta ar dakšiņu. Šauj 180°C cepeškrāsnī un cep, kamēr gatava, 25–30 min. Ļauj uz plāts atdzist.

3. Atlikušo cukuru, dzērvenes un greipfrūtu sulu liek katliņā un sautē apmēram 11 minūtes, līdz ogas sasprāgst un masa kļūst sīrupaina. Atdzesē, pārziež mīklai un pārkaisa sarīvēto greipfrūta miziņu. Sagriež batoniņos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko