Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 5. novembris
Lote, Šarlote

Pilngraudu spageti ar baravikām, tomātiem un ķirbju sēklām

****Pagatavošana:

1. Pastu izvāra gandrīz gatavu.

2. Tomātus noblanšē, atdala mizu, sagriež daiviņās.

3. Baravikas atlaidina (ja lieto svaigas - noplaucē, konservētas izmērcē ūdenī), nolej šķidrumu, nosusina, sagriež palielos gabalos, apcep sviestā kopā ar sīpoliem, pievieno tomātus, pastu, uzkarsē.

4. Pasniedz ar grauzdētām ķirbju sēklām un sarīvētu cieto sieru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas 2 porcijām:

190 g pilngraudu spageti, 100 g baraviku (saldētu), 1 pavisam neliels sīpols, 1 tomāts, 1 ēd. k. rīvēta cietā siera, 1 ēd. k. ķirbju sēklu, 1 ēd. k. sviesta

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mandeļu liķieri

Turpinot stāstu par emulsijas liķieriem, šoreiz kārta mandeļu liķieriem.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko